Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widze codziennie w pociagu radosna usmiechnieta dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

i zastanawiam sie jak ona to robi sama jestem kobieta i nie umiem sie juz usmiechac ciężary dnia codziennego tak mnie przytłaczają jak ciezkie kamienie

Gość KrzyczałaśNaMoście
Widocznie ma powody. Ja kobietą nie jestem i nie uśmiecham się, bo jestem zraniony przez kogoś.

Gość gośćMax
Mało jest radosnych ludzi, wszędzie te wredne ryje widać, a jeśli ktoś jest radosny bez powodu jak ja, to jest uważany za idiotę.

Gość gość
Zagadaj ja. I spytaj. :) Nie wiem jak to jest. To chyba wynika z natury czlowieka. Np. moja Mama. Bardzo wczesnie zostala wdowa, z malymi dziecmi. A mimo to nie pamietam jej smutnej, narzekajacej. Zawsze jest radosna, usmiechnieta, pelna wiary, ciepla.

Gość jokkoi
Ja jestem zawsze uśmiechnięta. Życie od ponad dwóch lat kopie mnie nieustannie, ale umiem cieszyć się z każdego dnia, z każdej małej rzeczy. Nie narzekam, mimo iż mam wiele powodów do narzekań. Cieszę się tym, co mam i odnajduję w tym szczęście. Bo szczęście to suma wszystkich małych szczęściątek.

Gość gość
prosto jak sadze jaja sadzone na patelni na sniadanie czynia cuda :classic_cool:

Gość gośćMax
"Ja jestem zawsze uśmiechnięta. Życie od ponad dwóch lat kopie mnie nieustannie, ale umiem cieszyć się z każdego dnia, z każdej małej rzeczy. Nie narzekam, mimo iż mam wiele powodów do narzekań. Cieszę się tym, co mam i odnajduję w tym szczęście. Bo szczęście to suma wszystkich małych szczęściątek. " Jeśli nie masz faceta to biorę Cię nawet wtedy, gdy okażesz się brzydulą:)