Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

durex pley

Nakładki na penisa

Polecane posty

Dokladnie ;) Raczej slabo wypada w praktyce... Tylko fajna jazda jest go sobie kupic ;D nie przez neta oczywiscie, tylko w sklepie!!! Goraco polecam taki zakup ;) chociaz by tylko dla zakupow...

Gość ogolony h
Ja mam specjalny pierscien gumowy na penisa.

A ja właśnie mam i używam takiej przedłużki i moja to uwielbia ja tez.Przedłuża mi wacusia jest grubszy i cały w wypustkach.

Gość gość
Czasami moja ukochana chce mieć większe doznania i nakładam dość dużą kolczatkę wybraną przez moją Najdrozszą.Jęczy mocno gdy wejdę bo delikatnie wchodzę jest dość duża.Ja osobiście nie czuję,ale nie ma ,że nie mam doznań podniety gdy bardzo głośno jęczy ukochana.

Gość gość
Rownie dobrze moglbys ja zaspokoic wibratorem,na jedno wychodzi.

Gość gość
Nie to samo bo ja mam wytrysk to wchodze do końca i trzymam ją na członku dłuzszy czas i pulsuję członkiem. w jej cipce

Gość gość
Ale nic nie czujesz przez ta nakladke,ona tez czuje jakby ze sztucznym penisem uprawiala seks.

Gość gość
Czy się kochałaś z dość dużą nakładką ze swoim chłopakiem.Chodzi mi o to ,że się przytulam a to nie jest bez znaczenia do podniecenia partnerki.Mocno się wtulę gdy szczytuje,partnerka moja też ma szczytowanie pieszcze sutki i piersi.Wkładanie wibratora w cipkę to nie to samo mowi moja ukochana bo ją też tak pieściłem dość dużym bo to taka sztuczność.