Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge spać

Polecane posty

Gość gość

Martwię się o swoja przyszlość bo nawet nie wiem co chce robić a matura tuż tuż jeszcze te arkuszy z biologi od 8 do 23 je rozwiązywałam i co załamka ja tej matury nie zdam znaczy zdam ale nie tak jak marze

Gość gość
podkarpackie a ty??

Gość gość
5 miesiecy do matury.Nie lekaj sie ,zdasz znakomicie .Uwierz w siebie.pozdro.

Gość gość
no to rzeczywiście szkoda xDMasz jakieś rady dla mnie dotyczące matury?hah przydałyby mi się

Gość gość
tutaj do osoby któa napisała 5 miesiecy do matury.Nie lekaj sie ,zdasz znakomicie .Uwierz w siebie.pozdro. -dzięki to było miłe

Gość gość
Powiem tak,nie zdałam matmy na maturze tylko (ang,niem rozszerzone,wos,biola-zdałam) Nie mam więc matury. Wyjechałam za granice,mam prace,dom,auto,dziecko. Moi znajomi,ktorzy zdali,pokończyli studía,nie maja pracy ani nic,robią na produkcjach za 7-8zl. Matura jest do pupy tak na prawde. Co Ci po papierku,skoro i tak lipa. Matura to bzdura! Mi bez matury jest o niebo lepiej niż tym co ją mają. Pozdrawiam!

Gość gość
widzę, że jesteś ambitną osobą, to dobrze, ale życie to nie bajka, wysokie wyniki to nie jest wyłączny klucz do sukcesu, a i tak starając się o coś, ubiegną Cię ci z dobrymi pleckami, którzy gó|wno mają we łbie i niczego nie potrafią :] To raz. Dwa. Matura to serio bzdura, jak Boga kocham, jakbym musiała ponownie ją pisać x-razy, to chyba z zamkniętymi oczętami, a też się ostro stresowałam itd... W każdym bądź razie, powodzenia

Gość gość
o, gość dziś myślimy widzę podobnie :P Masz cholera sporo racji, dzisiaj wybrałabym zupełnie inną drogę w życiu :)

Gość gość
Powiem tak,nie zdałam matmy na maturze tylko (ang,niem rozszerzone,wos,biola-zdałam) Nie mam więc matury. Wyjechałam za granice,mam prace,dom,auto,dziecko. Moi znajomi,ktorzy zdali,pokończyli studía,nie maja pracy ani nic,robią na produkcjach za 7-8zl. Matura jest do pupy tak na prawde. Co Ci po papierku,skoro i tak lipa. Matura to bzdura! Mi bez matury jest o niebo lepiej niż tym co ją mają. Pozdrawiam!-I takich ludzi podziwiam takich którzy osiagneli w życiu sukces w twoim przypadku jest on ogromny- praca dom dziecko-ja o tym w przyszłosci marze.Masz racje z ta maturą w sumie nie będe sie spinała ale i tak dam z siebie 110 procent żebym nie miala sobie nic do zarzucenia

Gość gość
widzę, że jesteś ambitną osobą, to dobrze, ale życie to nie bajka, wysokie wyniki to nie jest wyłączny klucz do sukcesu, a i tak starając się o coś, ubiegną Cię ci z dobrymi pleckami, którzy gó|wno mają we łbie i niczego nie potrafią :] To raz. Dwa. Matura to serio bzdura, jak Boga kocham, jakbym musiała ponownie ją pisać x-razy, to chyba z zamkniętymi oczętami, a też się ostro stresowałam itd... W każdym bądź razie, powodzenia dziękuje przemili ludzie tu są aż się dziwie , ze takich w internecie spotykam to naprawde miłe co piszecie i pocieszajace

Gość gość
napisałam ten wątek , ale myślałam ,że zaraz jakieś głupie odpowiedzi chamskie odzywki a tu prosze inteligentni mili ludzie az przyjemnie się czyta co piszecie

Gość gość
Jasne.zdaj,to Ci nic nie zaszkodzi. Rodzina tylko gadała,zdaj,bo będziesz nikim bez matury bla bla bla Zdałam angola na 100% i dzięki temu mieszkam i pracuje w uk. Jakbym zdała matme tez(mój rocznik miał obowiązkową) to bym zaginała teraz za grosze w polsce z 'papierem maturalnym'. Mate zdałam na uwaga ,aż 18% haha Nie uważam i tak,że jestem głupia. Dzięki temu,że tej maty nie zdałam,mam teraz normalne życie i,że tak powiem -nie zdanie matematyki 'otworzyło mi drzwi'. A w Uk i tak nie liczą sie polskie dokumenty,tak wiec czy masz mature,czy nie,to pojdziesz do szkoły w Uk

Gość gość
Jasne.zdaj,to Ci nic nie zaszkodzi. Rodzina tylko gadała,zdaj,bo będziesz nikim bez matury bla bla bla Zdałam angola na 100% i dzięki temu mieszkam i pracuje w uk. Jakbym zdała matme tez(mój rocznik miał obowiązkową) to bym zaginała teraz za grosze w polsce z 'papierem maturalnym'. Mate zdałam na uwaga ,aż 18% haha Nie uważam i tak,że jestem głupia. Dzięki temu,że tej maty nie zdałam,mam teraz normalne życie i,że tak powiem -nie zdanie matematyki 'otworzyło mi drzwi'. A w Uk i tak nie liczą sie polskie dokumenty,tak wiec czy masz mature,czy nie,to pojdziesz do szkoły w Uk-oczywiście ,że nie jesteś głupia samo to w jaki sposób się wypowiadasz świadczy ,że inteligentna z cb osóbka i żadna matma zdana czy nie tego nie zmieni.Dzięki piszą tu ludzie bardziej doświadczeni niż ja ale jak to czytam to az mi lżej na sercu naprawde Dzięki

Gość gość
i jeszcze angielski na 100 procent łał jesteś cudowna

Gość gość
Ja też nie mogę a tabletki mi się skończyły. Kto mnie przytuli :(? Tak wiem napiszecie,że mam się walić.

Gość gość
Ja też nie mogę a tabletki mi się skończyły. Kto mnie przytuli smutas.gif ? Tak wiem napiszecie,że mam się walić. To tak nie bardzo donosi sie do wątku który napisalam ale co tam...biedaczku rozumiem że ci ciężko bo ja też usnąc nie moge

Gość gość
Och o maturę chodzi, wybacz :) Na pewno zdasz... u mnie też wszyscy się martwili i panikowali,a potem twierdziliśmy,że tak właściwie to nie było czego się bać. A planujesz studiować jakiś medyczny kierunek i stąd ta biologia czy po prostu chcesz mieć jakiś przedmiot w 'razie czego'?

Gość gość
Myślałam nad medycyną, ale boje się ,że się nie dostane-ale człowiek jego anatomia to coś co mnie pasjonuje a już możliwość niesienia pomocy drugiej osoby-dla mnie bezcenne kocham pomagać ludziom tylko zebym sie dostała to jednak trzeba zdać bardzo dobrze a nie tylko dobrze

Gość gość
01.49 Zdać ang/niem na 100% to nie sztuka. Jak trzymasz sie podpunktów jakie masz w zadaniu i je spełnisz używając anglika kali jeść,kali pić-zaliczą właśnie na 100%,bo zrozumiałaś zadanie. To jest ten ból!! Ja sie uczyłam ang od 4 roku życia i pierdyknełam na ustnej wypowiedzi extra gramatycznie,plus własne zdania,slowa,wiesz płynność w języku i dostalam 100%. A taka osoba mówiąca łamanym angielskim,ale trzymała sie podpunktów z zadania,też to zaliczyła. Czemu? Bo spełniła wymogi zadania,pomimo,że mówiła na poziomie minimalnym. Matura jednej osoby,drugiej nie rowna! Ja zawsze miałam 6 z ang i zdałam na 100 Ludzie mieli trójki,czwórki-i co kurfffa? Też 100 dostali jak ja? Pierduuulić mature tak na prawde! Liczy sie to,jak wykożystujesz swoje umiejętności w życiu,a nie to co masz na papierku! Jak kupuje mleko dziecku,myślisz,że robie rachunek podobieństwa na ile mu to starczy? Nie! Widze,że mleko sie kończy,to wiem,że musze kupić niedługo. Proste! :-)

Gość gość
Fakt na medycynę ciężko się dostać, szczególnie u mnie w Krakowie nie mam pojęcia jak z innymi miastami ;)

Gość gość
01.49 Zdać ang/niem na 100% to nie sztuka. Jak trzymasz sie podpunktów jakie masz w zadaniu i je spełnisz używając anglika kali jeść,kali pić-zaliczą właśnie na 100%,bo zrozumiałaś zadanie. To jest ten ból!! Ja sie uczyłam ang od 4 roku życia i pierdyknełam na ustnej wypowiedzi extra gramatycznie,plus własne zdania,slowa,wiesz płynność w języku i dostalam 100%. A taka osoba mówiąca łamanym angielskim,ale trzymała sie podpunktów z zadania,też to zaliczyła. Czemu? Bo spełniła wymogi zadania,pomimo,że mówiła na poziomie minimalnym. Matura jednej osoby,drugiej nie rowna! Ja zawsze miałam 6 z ang i zdałam na 100 Ludzie mieli trójki,czwórki-i co kurfffa? Też 100 dostali jak ja? Pierduuulić mature tak na prawde! Liczy sie to,jak wykożystujesz swoje umiejętności w życiu,a nie to co masz na papierku! Jak kupuje mleko dziecku,myślisz,że robie rachunek podobieństwa na ile mu to starczy? Nie! Widze,że mleko sie kończy,to wiem,że musze kupić niedługo. Proste! usmiech.gif racja;-) ty umiałaś wykorzysyac je w życiu i dlatego osiagnelas sukces ja tez bym tak chciała i mam nadzzieje,że tak będzie

Gość gość
Fakt na medycynę ciężko się dostać, szczególnie u mnie w Krakowie nie mam pojęcia jak z innymi miastami mmieszkasz w Krakowei?to super Kraków to piękne miasto tam bym chciała mieszkać.Zazdroszcze ja w takiej Stalowej Woli co ktoś moze o niej słyszal a moze nie a raczej myśle ,że to drugieheh

Gość gość
02.13 Zycze Ci jak najlepiej. Zdasz-super! Nie zdasz-nie na maturze życie sie kończy!