Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefertie

Doradzcie dziewczyny

Polecane posty

Gość Nefertie

Czy test zrobiony 2 dni przed miesiaczka, w tym wypadku negatywny moze byc juz w miare wiarygodny? nie mam zadnych objawow ciazowych typu powiekszone piersi czy jakis sluz. Czasem pobolewa mnie brzuch jak na okres i tak juz od tygodnia jedynie to mnie zastanawia.

Gość gość
Podnosze

Gość gość
a ile czasu mineło od stosunku? jak długie masz cykle i czy regularne? Moim zdaniem nie jest wiarygodny.

Gość Nefertie
cykle 26-27 dni. od stosunku minelo 12 dni. byl 22 grudnia. aha dodam ze mam takie bole jak na okres co jakis czas klucie w jajnikach a zawsze mialam tak ze nic mnie nie bolalo, tylko w dniu okresu krwawienie rozpoczynalo sie bolem. Nie chce sie nakrecac bo to by bylo zbyt piekne gdyby udalo sie za 1 razem.

Gość gość
latwo sie mowi :) a to nieraz silniejsze od czlowieka jest :)

HEJ DZIEWZYNY SORKI ZE NIE W TEMACIE ALE LICZE NA WASZA POMOC czesc dziwczyny od srody jestem chora grypa zoladkowa zwolnieie dostalam na 2 dni (sroda,czwartek)gdyz racuje na 1/2 etatu ugadalam sie ze pracuje 2x w tygodniu sroda czwartke przez caly miesiac,lecz kierowniczka dala mi tez niedziele (dzisiejsza) aa mi calkowicie z glowy wypadlo ze dzis mam do pracy,przed chwila zadzwonila kolezanka z pracy i sie pyta czy bede ja w szoku przekonana ze wolne mowie ze nie bo jestem chora ze przedluze zwolnieie..ale nie poinformowalam wczesnej o tym szefostwa czy bede miala jakies problemy???podkreslam ze jutro jade do lekarza zalatwic zwolnienie za dzisiaj

Gość Nefertie
Jasne ze mozesz miec problemy. Teoretycznie powinnas byc w pracy a nikogo nie poinformowalas ze sie w niej nie zjawisz. jesli masz szefowa na luzie to moze sie dogadacie. Tylko musisz powiedziec co jest grane i nie kombinowac.

Gość gość
Do autorki: jesli jestes taka niecierpliwa to zrob test z krwi. Jak wyjdzie kolejny negatywny sikaniec to i tak bedziesz sie zastanawiala czy wiarygodny,czy nie.

Gość gość
Zapraszam na blog matki żony i kochanki! www.MartynaG.pl o ciąży,porodzie i wychowaniu maleńkiego dzieciatka.

Gość Nefertie
podnosze