Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie ile ubranek na poczatek kupic

Polecane posty

Gość gość

Doradzcie ile ubranek na poczatek kupic. Ile szt body Ile pajacow Czy spioszki z kaftanikami warto? Mam doslownie kilka - 4 -5 szt na rozmiar 56 i reszte na 62 ale nie wiem ile tego powinnam miec- glownie pajacyki mam.

napewno troszke wiecej ,ja mam dosc duzo ciuszków samych body z krótkim rekawkiem mam 30 szt nie wspomne o reszcie,duzo zeczy dostałam w idealnym stanie ale nadal dokupuje bo nie moge sie powstrzymac:P

Gość gość
Szulca lepiej kupuj ubranka z większym rozmiarze jeśli nie możesz się powstrzymać. Ja też miałam dużo małych ubranek, lecz okazało się że dziecko ma żółtaczkę i przez dwa tygodnie leżało nagie w inkubatorze. Wyszło tak że rozmiar 56 po tygodniu od wyjścia że szpitala spakowalam do pudła. Dziecko góra miesiąc nosi rozmiar 56. A sąsiadka że szpitalnej sali prosiła męża żeby przywiózł ubranka 62 bo 56 były od razu za małe.

Gość gość
Nie kupuj za duzo moja corka po 2 tyg nosila juz rozmiar 62 mialam 4 bodziaki na dlugi rekaw,3 na krotki,3 kaftaniki ,3 spiochy ,3 polspiochy i chyba jednego pajacyka 62 tez szybciutko wyrosla dopiero 68 ponosila dluzej

ja kupuje tez wieksze:) ale siostra rodzi po mnie 3 miesiace wiec chce jej dac to co bedzie za małe:)

Gość gość
jak rodz\isz w zime to przydadza ci sie body z krotkim rekawkiem i spiochy. spiochy sa najfajniejsze bo nie trzeba prze glowe ubierac a dzieci tego nie lubia.

Gość gość
Każdemu pasuje co innego. U nas nie sprawdziły się śpiochy ani pajace, tylko zestaw body + spodnie bawełniane. Ja miałam mało ubrań na 56, więcej na 62, a dziecko się w nich topiło i mąż musiał biegać po sklepach i kupować :). Według mnie wystarczy na start po 5 sztuk bieliźnianej odzieży i 2-3 takiej na wyjście do lekarza .

mam tanio na sprzedaz paczke ubranek dla dziewczynki tanio ok 3,50 za sztuke i stan idealny zapraszam