Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 29 05 karolina

Problem z Mama;(

Polecane posty

Gość 29 05 karolina

Bardzo was o wypowiedzenie sie , pisze i pytam tu taj bo nie mam nikogo z kim moge pogadac.. Otoż moj przypadek jest dosc ciezki, w kwietniu 29 mam 18 urodziny, moja matka chce sie mnie zbyc z domu ale wyprowadze sie dopiero pod koniec sierpnia, to okropne co musze zrobic ale musze isc i mame zaskarżyc o alimenty , nie pozostawila mi wyboru , od ojca mam juz przyznane 500zl, i moje pytanie brzmi ile moge dostac od mamy alimentow ? Ona nie pracuje obecnie , i utrzymuje mojego mlodszego brata a ja musze znalesc kawalerke. Wiec na ile moge liczyc? Ja weekendami bede sobie dorabiac ...

Gość gość
nic nie dostaniesz.

Gość helena1973
dlaczego mama chce cie wyrzucic z domu?

Gość gość
uczysz się? znaczy zamierzasz kształcić się dalej? Jak matka się chce ciebie pozbyć- nie ma prawa.

Gość gość
No tu sie mylisz bo musze cos dostane , bo nie mam mozliwosc***aracowania, a planuje uczyc sie jeszcze 5 lat.. a mama chce mnie wyrzucic, ja zreszta tez chce odejsc, bo zalozylam niebieska karte poniewaz jest uzaleNiona od alko, i stosuje przemoc , glownie psychiczna , wogole nie dogadujemy sie , przez nia ja i m brat dwa razy w pogotowiu opiekunczym wyladowalismy... tak ze no chce uciec od tego, od niej...

Gość gość
Ucze sie i planuje robic to dalej, a matka powtarza ze woli zaskarzenie niz mieszkac ze mna, zreszta ona chce wyjechac uciec do Niemiec, strasznie sie boje, i boje sie ze nie dam rady, niesty za 500zl ojca nie wynajme kawalerki nawet za glupia burse w miescie musze wyzygac 450zl,;(+ dojazdy do szkoly , ;(