Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igride

jak długo jesteście po ślubie i czy jesteście dobrym małżeństwem em

Polecane posty

Gość igride

czy gdyby czas się cofnął wybralibyście tego samego partnera?

Gość gość
Mam 28 l, po ślubie jestem 8 lat /nie wpadliśmy/ wiadomo bywa różnie jak to w życiu, ale jestem bardzo szczęśliwa i drugi raz zrobiłabym to samo i z tym samym

Gość gość
10 lat razem po ślubie 6, przeszliśmy już tak dużo wzlotów i upadków, że nasze małżeństwo stało się już chyba niezniszczalne, gdybym miała możliwość cofnięcia się to i tak bym nic nie zmieniła my-life-1.blog.pl

Gość gość
30 lat w związku, od dzieciaka 25 po ślubie bywa różnie, lepiej i gorzej, ale wciąż są olbrzymie emocje i moge stwierdzić, że sie bardzo kochamy ludzie wokół tez tak mówią, że kochamy sie jak wariaci

Gość gość
36 lat, pięć lat po ślubie. Znamy się od 20-tu. I nie wiem czy dotrwamy do szóstej rocznicy...

Gość gość
My dopiero 17 miesiecy, niedlugo mina 3 lata od poznania i jest cudownie

Gość gość
20 lat po ślubie i rozwodzić się nie zamierzamy. Jak maż podskakuje to dostaje patelnią w łeb i jest spokój przez jakiś czas. :D

Gość gość
to ja rekord pobijam, 37 lat w związku,34 po ślubie :D przechodziliśmy różne fazy,wychowywaliśmy się nawzajem,głównie ja męża:D bo nic prostszego jak spakować manatki i się rozejść małżeństwo działa dobrze jak obie strony starają się dla tej drugiej osoby nie żeby mnie było dobrze,ale jemu i on musi dbać o mnie po tylu latach może nie ćwierkają ptaszki w brzuchu,miłość jest dojrzalsza,mądra możemy na siebie liczyć w zdrowiu i chorobie,bo tego już doświadczyliśmy czego życzę wszystkim młodym parom :D

Gość gość
gość dziś 20 lat po ślubie i rozwodzić się nie zamierzamy. Jak maż podskakuje to dostaje patelnią w łeb i jest spokój przez jakiś czas. smiech.gif x x cha cha cha niech zna swoje miejsce :D

Gość gość
14 lat w związku,5 lat po ślubie chyba bym zamieniła na inny model jakoś po ślubie się zmienił na gorsze

Gość gość
12 lat , żona wciąż dzielnie pracuje , teraz już na dwa etaty. ja pilnuje domu. już się nawet szczekać nauczyłem.

Gość gość
10 lat razem, 4 po ślubie. U nas tez były prawie ze rozstania ale pokonaliśmy to. Nie podawaliśmy sie. Jestesmy szczęśliwi :)

Gość gość
Wzięiśmy ślub po 11 mc. znajomości, niedługo będzie 40 rocznica, bywało różnie, ale chyba dokonała bym takiego samego wyboru :)

Gość gość
no to rekord tematu,40 lat po ślubie, piękna rocznica już składam serdeczne życzenia ,na następne długie, zdrowe lata w małżeństwie :D