Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezplodny

popisze z nastolatka

Polecane posty

Gość gość
Z dziećmi.. to pedofil jest..

Gość gość
Coś podejrzanie dużo mówisz o moherach, kościele, księdzu. Czyżby jakieś niemiłe wspomnienie z dzieciństwa. Ksiądz Cię w tyłek posuwał. Przyznaj się :classic_cool:

Gość gość
oj cisna moherki w glowki zapoznajcie sie z definicja tolerancji i nie jestem Autorem:)

Gość gość
Nie jesteś autorem ale poziom ten sam :classic_cool:

Gość gość
Mlodadziewica dziś mam 18 lat prawie, mogę popisać, ale jestem dziewicą. x Miejmy nadzieję, że to sapiący starzec :P

Gość gość
Pewnie taka dziewica ,jak większość obecnych dziewic.. Tyłek z/r/u/c/h/a/n/y..lody na porządku dziennym,,,ale błona jest..

Gość gość
zbyt wiele swietoye/bliwych babc takich jak wy widzialem zeby do kosciola chodzic i tako jak i wy ksiedzu laske robic i duuupy wypinac czyz nie tak?przyznaj sie

Gość gość
Naucz się pisać poprawnie. Nie wiem dlaczego nazywasz mnie babcią. Mam jak już pisałam 21 lat więc chyba stara nie jestem :classic_cool: i jestem ateistką i z kościołem nie mam nic wspólnego. Po prostu brzydzę się takich starych dziadów jak ty szukających dziewczyn których mogliby być ojcami.

Gość gość
pomimo tego ze odejmujesz sobie 15 lat to mentalnie jestes moherowa babcia ktora tylko mysli o tym jakby tu niezgrzeszyc mysla,uczynkiem i porzadaniem i zas ci nie wychodzi co ty w ogole robisz na forum erotycznym? idz do kosciolka,do spowiedzi i pozwol wszystkim pisac to na co maja ochote moherowa babciu

Gość gość
Mam 17 lat popisze z dziewczyną 16-29 byle nie gruba i nie byla pasztetem z ryja sph@2.pl

Gość gość
Skończ już bo mi się śmiać chce tylko już z tego co piszesz :D takiego debila jeszcze nie spotkałam. Jesteś tak pusty że nawet nie widzisz że jesteś tu pośmiewiskiem a jedyne co potrafisz to napisać moherowa babcia. Szukasz tej nastolatki od 5 godzin a chętnych nadal brak :D to musi być frustrujące :classic_cool:

Gość gość
Chlopaczku,na pewno ,cale tabuny chętnych będą.. po tym jak napisales,"zeby z ryja brzydka nie była"..RYJ to ma krowa,,,,

Gość gość
ja myślę, że znalazłaby się chętna nastolatka, sama lubię starszych, ale po takich chamskich odzywkach, wątpię, czy któraś się odważy i zainteresuje. jeszcze mnie zwyzywa:-O

Gość gość
widzisz nastolatko przed banda moherowych babc nie uciekniesz widzialem jak bronily krzyza pod sejmem

Gość gość
Ty, jak jesteś taki z******ty to czemu sobie dziewczyny nie znajdziesz tylko tu musisz szukać :classic_cool: czyżby żadna cię nie chciała, niemożliwe :classic_cool: takiego super faceta :D

Gość gość
no i zas nie dociera nie jestem Autorem walcze tylko z takimi moherowymi babciami o wolnosc slowa i wypowiedzi

Gość gość
a Autor pewnie przestraszony atakiem moherow juz dawno uciekl

Gość gość
nie walczysz tylko robisz z siebie pośmiewisko :classic_cool: tak dla ścisłości :D

Gość gość
A tak hipotetycznie... gdybyś mial nastoletnia córkę, to chciałbys aby miała kontakty z takim 40 letnim młodzieńcem?Ja NIE..i o to tylko chodzi,,

Gość gość
tak dla scislosci to ty robisz z siebie moherowe posmiewisko :D hipotetyczne sytuacje sobie w pi/zde wsadz albo miedzy bajki jak wolisz

Gość gość
różaniec dziadu i pod piec... zboczeniec :(

Gość gość
nie znasz innych słów jak moher więc nie mamy o czym ze sobą gadać obrońco z doopy :o

Gość bezplodny
po co wy sie klocicie ? wlasnie pisalem z dwiema dziewczynami i to byla kulturalna rozmowa a nie jakies zboczone teksty

Gość gość
nie moja wina ze jestes moherem i cisnie cie berecik zaloguj sie to bede cie nazywal jak logo

Gość gość
Ja do Ciebie nic nie mam tylko do tego twojego obrońcy :o

Gość gość
a tak sobie flirtuje z bylymi prostytutkami z Lagos ktore maja zal do swiata ze zostaly zgwalcone przez stado starych murzynow

Gość gość
osoby tutaj mylą inne osoby itd. itp. mohery, 40 latek, babcie, nie założyciel tematu (anty moher), 17 latek, jakieś laski kto tu k***** jest?

Gość gość
oj blonynko:D poy/ebaly sie obydwie szare komorki? to obronca juz nie jest Autorem_ ŁD

Gość gość
napis jaśniej bo nie wiem o co ci chodzi

Gość bezplodny
poczytajcie temat o zwierzatku , to dopiero zboczenie