Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakiej pozycji robicie loda waszym facetom?

Polecane posty

Gość gość

??

Gość gość
6/9 wyłącznie

Gość gulasz z psa
ginekologicznej :)

Gość Tako rzecze Zaratustra66
moja byla psiocha nie chciala w ogole robic kochalem ja wiec z bolem serca akceptowalem to obecna robi co jej kaze i tak ma byc troche nudno ze tak mnie slucha, ale cos kosztem czegos

Gość gość
w pozycji kucanej za drzewem lub w bramie

Gość gość
Twój facet się nie myje?

Gość gość
nie robię bo mnie brzydzi, no ludzie jak można i jeszcze zapach spermy jest ochydny

Gość gość
Nie robie I robic nie zamierzam. Nikt mi nic nie bedzie wpychal do buzi!

Gość gość
Nie robie I robic nie zamierzam. Nikt mi nic nie bedzie wpychal do buzi! Kobieta pisze jedno , myśli co innego a robi jeszcze coś innego ..

Gość gość
nie wierzymy ci ..

Gość gość
każda , która mówi , ze nie robi loda kłamie

Gość gość
Ja z głową zwieszona w dół z krawedzi łóżka, najlepszy kąt wejscia jest wtedy, polecam.

Gość gość
britney spears również twierdziła , że jest dziewicą . a miesiąc pozniej okazało się , że jest w ciąży i za miesiąc ma rodzić

Gość gość
Najczęściej on leży sobie wygodnie a ja klęczę między jego nogami, czasem ja leżę a on klęczy nade mną i rękoma opiera się o ścianę którą mam za głową, często też stoi a ja klęczę przed nim.

Gość gość
gość dziś - pamiętaj, k***s zawsze będzie śmierdział k***sem żeby nie wiem jakby był myty, do tego jego bardzo duża bliskość o***tu skąd wydalane jest g****o, przeraża mnie, buzia a k***s razem z o***tem to dwie duże różnice, no nie, niech mnie teraz jakaś babsko zechce pocałować na przywitanie, na samą myśl, że mogła trzymać k****a w gębie odstrasza mnie

Gość gość
Ja też nie robię i nie zamieram. Chybabym się porzygała jakbym miała to zrobić :o

Gość gość
drogie puste dziolchy ktore nie robia loda, wy jestescie samolubne , robienie loda to dla ukochanego spelnienie, a polkniecie spermy to powinniscie byc wdzieczne za bialko takie-mleczko, i jeszcze jedno jak mowa o lodach to wielce fujjj tak? Ze smierdzi ale jak facet siedzi wam miedzy nogami to juz cos wspanialego tak.? Jestem kobieta i naszczescie nie jeste, taka samolubna jak wy.

Gość gość
gość dziś serio ? Do nas piszesz , że zapach spermy jest ochydny , a i tak ją łykasz jak pelikan.. x x nigdy nie łykałam i nie będę wy wychowani na p****lach myślicie że bez tego nie można?

Gość gość
można, ale co to za życie

Gość gość
gość dziś drogie puste dziolchy ktore nie robia loda, wy jestescie samolubne , robienie loda to dla ukochanego spelnienie, a polkniecie spermy to powinniscie byc wdzieczne za bialko takie-mleczko, i jeszcze jedno jak mowa o lodach to wielce fujjj tak? Ze smierdzi ale jak facet siedzi wam miedzy nogami to juz cos wspanialego tak.? Jestem kobieta i naszczescie nie jeste, taka samolubna jak wy. x x anala też zaliczyłaś? ja nie uważam się za pustą i samolubną tylko dlatego że nie biorę do ust tego co do ust nie jest przeznaczone ty możesz nawet jego siki połykać i g****o zjadać jak ci to lubuje

Gość gość
nie robie i nie bede robic, to ponizajace i obrzydliwe

Gość gość
puste dziołchy to właśnie robią loda :D i jeszcze się z tego cieszą i mówią jakie to przyjemne :D

Gość gość
facet siedzi między moimi nogami bo on tak lubi,ja nie lubię i go nie zmuszam potrzeba żeby mi niuchał gębą między nogami,blleee

Gość guslik
Mam na sprzedaż 35 kg smalcu wiejskiego z skwarkami, domowej roboty. Cena do licytacji Kontakt 637873363

Gość gość
w każdej :)

Gość guslik
"Z dypy też se liżecie" Kupisz ode mnie tego oto pysznego smalczyku domowej roboty

Gość gość
nie kupię bo nie lubię :)

Gość gość
gość dziś - ale szmacisko

Gość guslik
Nie bądz zwyklym cebulakiem i mi pomóz. Moja baba powiedzialabze jak nie sprzedam to mam wypirdalac z domu. A ludzie po wachu sb pomagają. Prawda. Ty chodujesz świnki i krówki a ja smalczyk. Więc możemy się wymienić ty mi sprzedaz jedną swinkę a ja ci smalczyk. Ok?

Gość gość
Mój przyjaciel powiedział, że nie pozwoliłby na loda, bo chce mieć w łóżku swoją ukochaną żonę, a nie dziwkę. I taka jest prawda.