Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelnia_ksiezyca

on odszedl bo zostalam w Polsce

Polecane posty

Nigdy nie pisalam na forach, zwykle je czytalam i jest to moj debiut. Potrzebuje sie poradzic, poniewaz nie moge zrozumiec swojej sytuacji. Bylam z facetem dwa lata. W ciagu tego czasu wszystko bylo ok do czasu az pojawily sie rozprawy sadowe o moja corke. Ciagle problemy napiecia brak czasu na zwiazek tylko prace domowe i praca ciagly stres. Mimo wszystko kochalam go. Wkoncu postanowilam wyjechac do Polski by walczyc o dziecko po tym czasie 4 miesiecy mialam wrocic do niego zagranice. W ciagu tego czasu pisalismy i rozmawialismy na skype. Z pocatku stwierdzil ze to koniec pozniej jakos wrocilismy do siebie on przyjechal do mnie na 3 dni i wrocil. Poltora miesiaca zapewnial mnie ze mnie kocha ze jestem ta jedyna i wszystko dla nas zrobi. Od 1 grudnia nie umialam spac po nocy nie umialam zostawic swojego dziecka samego na 4 tygodnie pozniej mialo dojechac. Przyszedl czas swiat konca mojego pobytu w Polsce. Kazal nie myslec o wyjezdzie tylko o czasie z nim i dzieckiem. Staralam sie ale kiedy przyszla ostatnia noc plakalam przyszedl i spojrzal ze placze i rzucil co ryczysz i poszedl spac na sofe. kazalam sie umyc mu i jak czlowiek sie polozyc do lozka bo nie pojde myslalam ze tym go przekonam niestety nie. poszedl spac do auta ale wrocil chyba bylo zazimno. Rano nie wiedzialam co robic godzina 9 a o 10 wyjazd nie zapakowana bylam w ogole chcialam by mi pomogl. Mieszalam sie jechac a zostac. Wkoncu zaczelam sie pakowac powoli bylo mi ciezko a on podszedl i powiedzial ze wyjezdza bo juz czas. Trzy razy sie wracal ja plakalam nie umialam wybrac miedzy dwoma osobami ktore kocham, Zostalam w Polsce on odjechal. Dzis mi mowi ze mnie nie chce ze podjelam decyzje. kazal sobie dac spokoj nie reaguje w ogole na moje prosby i argumenty jako matki. co robic by wrocil obie za nim tesknimy owszem nie zachowal sie milo podczas wyjazdu bo tez swoje pyskowania pokazal. Zaznacze ze 3 dni wczesniej podpisal zaswiadczenie na slub w urzedzie. Co robic ? pomocy

Gość gość
olej go

Gość gość
a to dziecko jest jego?

Gość gość
słusznie zrobił! - po co mu idiotka z wiecznymi problemami i cudzym bachorem na karku???

Gość gość
krzyz mu na droge :classic_cool:

Gość Alicja jak milicja
Nic nie zmienisz, ale może to i dobrze. Jak sie wiązaliście ze sobą, wiedział że masz dziecko. I tak już dziecko długo mamy nie widziało. W jakim kraju byłaś?

moze i nie jego dziecko ale kochal je i mowil jak o wlasnym, nie rozumiem dlaczego on tak zareagowal. nie wiem zastanawiam sie czy jechac i stanc przed drzwiami. zalezy mi na nim i na dziecku, wiem ze on tez potrzebuje kogos kto bedzie sie o niego troszczyc

Gość gość
moze i nie jego dziecko ale kochal je i mowil jak o wlasnym xxx ha ha ha ha ha ha ha ha taka stara i taka głupia!

Gość gość
wiem ze on tez potrzebuje kogos kto bedzie sie o niego troszczyc xxx i jeszcze większe ha ha ha ha ha ha ha ha!!!

Gość gość
Dlatego tak się zachował, bo zrozumiał, że dziecko dla Ciebie jest na pierwszym miejscu, a nie on, pewnie się z tym pogodzić i wróci

Gość Sznurówa
Gość 12:50 A ile ty kur. Wo męska dzieciaków narobiłeś? Do autorki. Zmiłością z jego strony nie ma to nic wspólnego. Jak facet kocha, to wspiera. Nie ważne w czym, w pracy, w domu, ogólnie w życiu. A to była menda jedna, Paździoch jeden śmierdzący.

Gość gość
dzieckiem się swoim zajmij szmato jedna a nie za fagasem biegasz ściero!!!

Gość gość
nie tłumacz się szmato bolec jak zwykle ważniejszy od dziecka ciekawe dlaczego tatuś uciekł?

tatusia to ja sie pozbylam bo wlasnie byl takim chamem zlamanym jak ty i potrafil pobic na kretynie i sie juz zamknij bo jestes jeszcze gorszy niz oni wszyscy

Gość gość
tatusia to ja sie pozbylam bo wlasnie byl takim chamem zlamanym jak ty i potrafil pobic xxx a to nasza wina że wybierasz takich szmaciarzy? każda kobieta wybiera takich gachów jakich lubi - szmata lubi szmaciarzy - proste!

Gość gość
dziecka tylko szkoda - mamusia będzie mu ciągle nowych gachów w łóżku prezentowała a później jej córeczka będzie robiła to samo

Gość gość
Jak facet kocha to akceptuje i kobietę i jej dziecko.Jak nie akceptuje dziecka,nie szanuje też ciebie,będzie tobą pogardzał i pomiatał jak szmatą a jak się znudzi pokaże drzwi i wynocha do Polski,taki los cię z nim czeka.A jak przez przypadek w ciążę z nim zajdziesz to wp*****l dostaniesz i będziesz sama z dwójka dzieci.Oj głupia ty,głupia.

Gość gość
tal lec za nim lec glupi babonie ty :-O najlepiej na wycieraczke sie poloz u niego i czekaj az plunie ponownie on ma cie w d***e zrozum ty przyglupie.

Gość Jurek z Wrocławia
Slowo empatia jest tu raczej nie znane. Oby autor/ka każdego krytycznego/obraźliwego postu doznał/a tego samego. Wstyd mi najbardziej za facetów, bo panie takie zachowania (kopanie leżącego) mają we krwi.

Gość Julka Pitera
tak jurku z wroclawia zwlaszcza panie lekkich obyczajow :classic_cool: