Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet jest do d**y

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest do d**y

Gość gość
To raczej dobrze, zaoszczedzasz przynajmniej na papierze toaletowym :D

Gość gość
Chciałabym mieć prawdziwego faceta który mnie wspiera, kocha, daje poczucie bezpieczeństwa, nie wyżywa się na mnie .... Kompletnym przeciwieństwem jest mój facet który zawsze znajdzie sposób, żeby mnie wykorzystać i okłamać. Zawsze mówi, że mnie kocha ale oprócz słów nic nie robi. Nigdy nie może zmienić swojego grafiku dla mnie. Ale jeśli na odwrót to ja muszę zwalniać się z pracy, dawać mu kasę bo mu nie starcza. Czekam na faceta który mnie doceni....A nie bedzie mi kazał się zmieniać (wygląd dla niego schudłam, przefarbowałam się, robie wszystko dla niego). To poieprzony egoista który jest ze mna bo złapał naiwną.... A ja nie mam co zrobić. Zbyt wiele nas łączy. Czekam na światełko w tunelu

Gość światełko w tunelu1
Jestem do Twoich usług Pani ;)

Gość nadjezdzajacy eurocity
tylko zejdz z torow bachorku :classic_cool:

Gość gość
Wgl już lepiej być lesbijką .... Faceci są podli, w dzisiejszych czasach gorsi od kobiet.

Gość gość
Same sobie takich wybieracie, a potem narzekacie. Ci spokojni, ktorzy o was zabiegaja sa dla was nudni i dlatego nawet nie zwracacie na nich uwagi.

Gość gdyby urban nosil turban
czyzby? babelku zakarbuj to sobie na swoim pieknym nosie - uwaga w dzienniczku dzilala acz tylko do czasu :classic_cool:

Gość gość
Nie prawda!!!! Podrywali mnie tacy don żułani co mieli o sobie tak wybujałe mniemanie że aż głowa mała. Wybrałam spokojnego, zawstydzonego i na początku spokojnego. Po pół roku stopniowo zaczęło wyłazić szydło z worka. Każdy facet to egoista.

Gość gość
up