Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałam wyjść za mąż ale teraz już nie chce!

Polecane posty

Gość gość

ogólnie nigdy nie miałam bardzo udanego związku, najlepsze związki miałam z facetami jak się widywaliśmy rzadko i nie angażowaliśmy zbytnio. teraz mam faceta od 2 lat na początku strasznie się zakochaliśmy a teraz już nie jest tak różowo ja wielu rzeczy nie trawię z jego strony. mówiliśmy o ślubie już po miesiącu związku teraz ja już nie chce, chce kontynuować związek ale może pozna kogoś lepszego, kocham go ale nie wiem czy chce z nim ślubu czy chce ślubu z kimkolwiek...

Gość gość
nie ma się co spieszyć:) j do decyzji o ślubie z facetem (tym samym) dojrzewałam 9 lat:) baw się póki możesz, wziąć ślub można wszędzie zawsze i szybko, z rozwodem już gorzej:) zresztą ślub to tylko formalność jeśli chodzi o związek, jeśli masz być szczęśliwa to będziesz bez ślubu. ile masz lat?

Gość gadal dziad do obrazu a obraz
wyrwij murom zeby krat, zdejmij kajdany polam bat a mury runa runa runa i pogrzebia stary swiat

Gość gość
G***o mie to

Gość gość
ja mam 26 lat on ma 24 lata

Gość gość
życie przed tobą kochana, związki są fajne, nie trzeba ch utrzymywać jednak za wszelką cenę, jeśli ludzie nie są do siebie dopasowani to szybko się nudzą i wypalają, jeszcze masz czas na znalezienie "tego jedynego"... ale to ciekawe - też mam męża o 2 lata młodszego od siebie:P coś w tym jest :)

Gość gość
dziwnie jakoś kiedyś myślałam że to takie proste, spotkać koś zakochać się i pobrać a wcale tak nie jest