Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę Facebooka

Polecane posty

Gość gość

Facebook jest dla nudnych ludzi którzy na siłe chcą pokazać jakie i ch życie jest ciekawie. Szczególnie denerwuje mnie automatyczne aktualizacje aplikacji w telefonie i tablecie. Nie używam tego g****a a co kilka dni wylatuje mi aktualizacja ....

Gość gość
Bez facebooka nie potrafie zyc .Kilka razy dziennie tam wchodze mam ponad 1100 znajomych z calego swiata i piszemy do siebie o wszystkim:)

Gość gość
Też nienawidzę tego g****a!

Gość najslabsze ogniwo
szkoda jak nauczysz sie zyc bez pejsbuka zyskasz czas na sport :classic_cool:

Gość gość
nie wiem ale ja tez nie wyobrazam sobie dnia bez facebooka

Gość gość
Gratuluję pustakom którzy tam siedzą i próbują ba siłę tam się z nudów lansować.

Gość gość
ja tam się nie lansuję wcale, za to podglądam znajomych. Ich egzotyczne wycieczki, samochody, nowe coraz ładniejsze dziewczyny. Jak mi któraś spamuje tablicę zdjęciami bachorów, kotów, rzewnymi cytatami o miłości i samotności czy to blokuję taką delikwentkę

Gość gość
Jakich znajomych? To byli nic nie znaczni ludzi. Mam na tym czyms 300 znajomych i co z tego? Tylko cyfry...

Gość gość
Właśnie, ludzie się lansują byle czym. Jadą byle gdzie, kupią jakiś samochód i już bs wieśbooka... To jest głupie...kupuje sie coś dla siebie czy dla.kogoś na wieśbooku na pokaz?

Gość gość
dla mnie facebook to cos bez czego nie mozna sie teraz odnalezc , sami swietni znajomi i przyjaciele , poznalam tylu z calego swiata i pisze z nimi codziennie nawet moja mama tez ma profil i siostra:)

Gość gość
moja dziewczyna namowila mnie 2 lata temu na faceboock i jestem do dzisiaj a znajomych tez mam swietnych nawet za granica i nigdy nie zamienie tego portalu na inny:)

Gość gość
i po co spamujesz o tych znajomych z zagranicy? kogo to obchodzi? facebook jest do d**y i tyle

Gość gość
Facebook ma za zadanie śledzić ludzi...

Gość gościuwek
i racja facebook podobno jest nawet gorszy od google, bo śledzi większość stron, jak oczywiście te strony gdzie są te pieprzone lajki, znajomy mi to powiedział, zdjęcia jak się wrzuca to też z metadanymi itd. wkurza mnie ten świat...

Gość gość
Śmieszni ci "znajomi" z całego świata -1100 może zaraz 56789 osób ? Znajomość po 2 zdaniach zamienionych w pidżyn english :D -co ten fejszbok z ludźmi zrobił :P

Gość gość
Ci co nienawidzą fb po prostu nie mają znajomych, albo mają na maksa nudne życie ...

Gość od 10 lat szczęśliwy człowiek
ludzie od 5 tys lat sie nudzili, od 10 lat maja wreszcie FB, i nuda poszła precz.

Gość gość
Zlikwidowałam konto na Fb. Czy ja z tymi "znajomymi " kawę piję? Na siłę takie zainteresowanie.

Gość gość
Swojego też usunąłem. Mam gdzieś te sztuczne znajomości.

Gość gość
Właśnie z Fejsbooka jako pierwsze otrzymałem informacje na temat zamachów terrorystycznych w Europie. Bardzo przydatne narzędzie społecznościowe.

Gość nie ma co się oszukiwać
a ile kryminalnych zagadek pomógł rozwiązać facebook :classic_cool:

Gość gość
Nie mam nic do ludzi co lubia fb. Ja po prostu nie mam,, nudnego na maksa życia" tylko wolę zrobic coś bardziej wartościowego. Ale według mnie Facebook zmienił ludzi. Na gorsze. Gdzie nie pójde to musi być ktoś z telefonem. Ale niech robią co chcą. To ich sprawa

Gość gość
zgadzam się, facebook w dodatku w połączeniu ze smartfonami i wszechobecnym dostępem do neta zmienił ludzi na gorsze:o

Gość gość
FACEBOOK TO ZŁO. BLOKUJE WOLNOŚĆ I PRYWATNOŚĆ

Gość gość
Mnie też denerwuje ten festiwal próżności, dlatego kasuję konto :)

Gość gość
gość 2016.10.30 Ci co nienawidzą fb po prostu nie mają znajomych, albo mają na maksa nudne życie ... xx Raczej ci co mają i przesiadują na fejsie, nie mają własnego życia w realu.