Iwuusia 0 Napisano Styczeń 4, 2015 witam ! 3 tyg temu miałam nudności ból podbrzusza i ogólnie źle się czułam zrobiłam test ale wyszedł negatywny także badanie hcg było 0.100... teraz od jakiegoś tygodnia bolą mnie piersi widzę że są trochę większe i żyłki są na wierzchu, boli mnie także lewy jajnik i samopoczucie zmienne jak pogoda... biore tabletki antykoncepcyjne ale niekiedy mam po nich silną biegunkę... czy to może być coś poważnego ? czy może to być ciąża ? proszę o pomoc Jeszcze dodam że powinnam dostać miesiączkę 13 grudnia i nie dostałam tzn miałam ze dwie krople uleciały i tyle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2015 najrozsądniej bedzie jesli udasz sie na konsultacje do lekarza ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwuusia 0 Napisano Styczeń 4, 2015 byłam przy pierwszych objawach nic mi nie powiedział... a jeszcze po 3 dniach od współżycia miałam plamienia przez tydz i lekarz nic mi nie powiedział ani nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach