Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie zostawił mnie facet

Polecane posty

Gość gość
a ja własnie sie wpakowałam w taki pseudo związek i nie wiem co dalej... tzn nie moze tak dalej byc, rozmawiałam z nim o tym , ale zoabczymy jak to bedzie dalej w kazdym razie wiem ,że tak jak jest byc dalej nie moze

Gość dobrze zrobilas
A nie pomyslalas, ze gdyby facet chcial spedzac z Toba czas to by to zwyczajnie robil? Do tego nie trzeba specjalnych rozmow.

Gość gość
smutno

Gość gość
lepiej napisz jakie gość miał wady, na tym się teraz skup każdy facet je ma, ale nie kazdy kadą zaakceptuje ja np jestem po takiej uczuciowej kofrontacji, jest ciężko, i przypominanie sobie jego wad pomaga. i wiem w głębi że miałabym z nimi coraz wiekszy problem, na początku to się z uwagi na fascynację ignoruje, potem się za to nienawidzi

Gość gość
moje zycie runelo pol roku temu. nie miałam sily by dalej zyc. pierwszy raz milosc dzieki ktorej zycie mialo kolory a potem smutek zal i serce które krwawiło. Zaczęłam szukać sposobów na to by go odzyskać. I trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl. Pomyślałam, ze co mi zależy, zamówie rytuał, a nóż się uda odzyskać. Efekty przerosły moje oczekiwania. Po 3 tygodniach wrócił do mnie z płaczem Wybaczyłam jesteśmy teraz razem szczęśliwi.