Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czas na dziecko ?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem od 7 lat, a jestesmy ze soba troche dluzej... Niedawno kupilismy swoje mieszkanie, wczesniej wynajmowalismy. Nie ukrywam, ze od dluzszego czasu pragne dziecka...w zasadzie od dawna,ale zawsze rozsadek bral gore. Nie jestesmy malzenstwem, chociaz planujemy, ale nie jest to priorytetem, bo wiemy, ze nie to jest gwarantem szczescia. Ciagle jakies wydatki, wazniejsze sprawy...odczuwam wewnetrzna potrzebe posiadania dziecka, trudna do opisania, ale gdy pomysle rozsadnie, to wiem, ze jest jeszcze mnostwo rzeczy do zrobienia, zobaczenia itp i wiem, ze mysle, ze to nie jeszcze nie teraz, jednak jestem w stanie to poswiecic. W tym momencie po malu zbieramy srodki na slub oraz urzadzamy mieszkanie. Slub to wladnie nasz nastepny cel. Moj mezczyzna takze chcialby miec dziecko, ale chyba ma jeszcze wieksze obawy ode mnie. Czas mija... Glownie jesli chodzi o biologiczny punkt. Wiem, ze mozemy miec problemy z zajciem w ciaze. Moze czas zaczac sie starac... Ale jak namowic Jego i siebie, ze to juz wlasciwy czas... Czasem mysle, ze wpadka bylaby idealnym rozwiazaniem.

Gość gość
wpadki sa najlepsze , my mamy jedno dziecko , które zaraz skonczy 7 lat i myslimy o drugim juz długi czas ale liczymy na wpadke :) pragniesz dziecka tzn że juz czas :) a co tam slub , wesele :)

Gość gość
Usmiechnelam sie :-)

Gość MartynaG_pl
Może czytając blog młodej matki dostaniesz olśnienia :) Zapraszam: www.MartynaG.pl