Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julietttta

zdecydowalismy sie na dzidziusia, czy to mozliwe zo od razu zajde w ciaze?

Polecane posty

Gość julietttta

Witam. Mam jedno pytanko ponieważ nie umiem znalezc podobnego tematu w internecie. Od 2 lat biore tabletki antykoncepcyjne w piatek zaczelam nowe opakowanie, dzis postanowilismy je odlozyc i starac sie o dziecko. Czy gdy nie wezme dzis (trzeciej) tabletki z blistra a byl dzis stosunek, moze czyms zaowocowac? Pozdrawiam :)

Gość gość
Zapytaj o to wróżbitę Maćka! G****o mnie obchodzi kiedy będziesz się bzykać!

Gość gość
To tak jakbys zapytala - bede uprawiac seks,czy mozliwa jest ciaza?

Gość gość
Ok, widze ze kafeteria zeszla na psy i nie mozna liczyc na kulturane odpowiedzi :) dziekuje i zegnam :)

Gość gość
Zalezy po jakich tabletkach kwoko. Ja zaszlam od razu w pierwszym cyklu. Ginekolog powiedzial zeby odstawic i zaczc sie starac.

Gość gość
Rozumiem, ale po co te obrażanie mojej osoby? Co wam to daje ze nazwiecie mnie kwoka, idiotka? Po prostu chciałam wiedziec, to wszystko ;)

Gość gość
Kwoko to bulo do tej lily rose czy jal jek tam. Nie do ciebie autorko.

Gość gość
Do lilly rose, pierwsze slysze ze trzeba poczekac po odstawieniu tabletek haha mega bzdura :)

Gość gość
A nie wiesz ze nalezy zakonczyc opakowanie i dopiero przejsc krwawienie i zaczac starania? Pytasz jak nastolatka, to w takim tonie dostalas odpowiedzi.

Gość gość
A to przepraszam.

Gość gość
Kobieto, autorko, czy ukończyłaś już gimnazjum? Jak ukończyłaś, to dlaczego wiedzy sobie nie przyswoiłaś? Oj, głupiutka z ciebie przyszła matka.

Gość gość
Co ty gadasz... a jak ktos wpadnie biorac tabletki tez czeka az zakonczy krwawienie? ...

Gość gość
22.59. Jesli wpadniesz podczas brania to chyba nie masz krwawienia, kumasz czy jeszcze nie było o tym na lekcji? Szkoda stukac w klawiaturę odpowiadajac dzieciakom.

Gość gość
Ahh przynajmniej sie troche usmialam na koniec dnia :)

Gość gość
Chyba sie nie zrozumialysmy. No trudno.

Gość gość
Dziewczyno, starania o dziecko moge zaczac nawet 4,10,15 dni po odstawieniu. Bo jak odstawie to raczej przez caly miesiac nie jestem zabezpieczona... co za puste glowy.

Gość gość
Powodzenia:-D. Się potem dziwią, że dziecko tepe, jak matki niedouczone.

Gość gość
Ja to wiem, niektorzy nie maja widocznie o tym zielonego pojecia :)

Gość gość
A brałaś kwas foliowy? Do ciąży lepiej się dobrze przygotować. Ja bym na pewno odczekała z 2, 3 miesiące aby cykl i hormony wróciły do normy. Bałabym się ciąży mnogiej po takiej dawce hormonów, ale nie wiem czy to ma duży związek.

Gość gość
Ciaza mnoga jak najbardziej. Ponoc jakis wplyw ma :) ale ile w tym prawdy? Niewiadomo. Własnie dzis sobie kupilam, i zamiast tabletki anty, wzielam kwas foliowy :) ahhh...

Gość gość
Nie chcę Cię straszyć, ale poczytaj trochę o kwasie foliowym i jego braku - jaki to może mieć wpływ na dziecko. Odczekaj trochę, daj organizmowi się zregenerować i działaj. Takie jest moje zdanie.

Gość MartynaG_pl
OCZYWIŚCIE! Tak było w moim przypadku. Udało się za pierwszym razem po odstawieniu tabletek (www.MartynaG.pl - mój blog)

Gość gość
Ja brałam dość długo tabletki odstawiłam odczekalam dwa miesiące i zaczęłam się starać i co? Właśnie minął mi 7 cykl starań od 3 jadę na wspomagaczach na owulacje .

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość
Do lilly rose, mam ponad 20 lat jezeli juz cie to tak bardzo meczy :) jakies 3 miesiace temu robilam sobie przerwe w braniu tabletek (dla zdrowia), wiem jakie sa zagrozenia gdy nie ma kw.foliowego w organizmie, dlatego go wczoraj kupilam :)

Na pewno nie w glowie. Robisz niby przerwe 3 miechy temu. Spoko. Zaczynasz brac tabletki..po 3 odstawiasz bo chcesz dzidziusia. Serio..jestes normalna? :o

Gość gość
Dziewczyno skad mialam wiedziec 3 miesiace temu ze zdecydujemy sie na dziecko? Postanowilismy o tym dopiero wczoraj. Dopiero teraz bedziemy wszystko planowac ;)