Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożcie z piosenka Świadkowa

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra bierze slub w tym roku w sierpniu, zaplanowalam jej cos zaspiewac, dla niej i dla jej męża jednak nie mam pomyslu na piosenke. Co polecacie? cos odpowiedniego do sytulacji. Jestem tez swiadkowa

Gość gość
Jeśli nie potrafisz śpiewać profesjonalnie i masz nieszkolony głos, to daj sobie spokój i nie katuj siostry i gości, tobie się wydaje, że umiesz śpiewać, bo śpiewasz w samochodzie albo z radiem, ale już współczuje obecnym, ludzie się przyjdą pobawić a tu występ jak na akademii szkolnej, boziu, za co????

Gość gość
no troszeczke sie mylisz:) gdybym nie potrafila spiewac to bym sie zwyczajnie za to nie brala, wydawalo mi sie ze to oczywiste ale widze ze sa ludzie mniej ,, kumaci `` i ciezko jest im zalapac cos takiego. Dobrze ze jestem wyrozumiala dla takich ludzi :) Pytanie kieruje jednak do tych mądrych wybaczcie ze nie dopisałam .

Gość gość
Lepiej zapewnij siostrze piękną oprawę ślubnej Mszy św., w wykonaniu profesjonalnych muzyków - bez obciachowych gitarek, scholek czy organisty będącego emerytowanym frezerem... I nie szukaj po kolorowych stronkach internetowych, tam ogłaszają się chałturnicy ;) Sama możesz zaśpiewać co najwyżej w czasie oczepin, gdy rozbawieni goście nie będą zwracali uwagę na ewentualne braki wokalne - i potraktuj to może jako sympatyczny żart. Jest na płycie "Piersi" taka zabawna piosenka "Janie, pożegnaj się z kolegami", żartobliwe wezwanie do Pana Młodego, można je zaśpiewać bez podkładu, potraktuj sprawę troszkę kabaretowo i wtedy efekt może być sympatyczny i zabawny.

Gość gość
"no troszeczke sie myliszusmiech.gif gdybym nie potrafila spiewac to bym sie zwyczajnie za to nie brala, wydawalo mi sie ze to oczywiste ale widze ze sa ludzie mniej ,, kumaci `` i ciezko jest im zalapac cos takiego. Dobrze ze jestem wyrozumiala dla takich ludzi usmiech.gif Pytanie kieruje jednak do tych mądrych wybaczcie ze nie dopisałam ." x słuchaj no ty niekumata tzipo, nie ubliżaj ludziom, bo sama jestes tępa dzida! a mądra to chyba jesteś inaczej :) współczuję gościom, że takiej dzieeeewy będą musieli wysłuchiwać, co to niby umie spiewać, a piosenki nie potrafi wybrać, spadaj durna pało

Gość gość
Głupi pomysł z tym śpiewaniem. Już raz to widziałam. Goście znudzeni tylko czekali az panna młoda skończy. A zaznaczam, że to była młoda, a nie jakaś tam świadkowa, której połowa gości nie zna.

Gość gość
zaśpiewaj taka piosenkę; on zimny, on zimny, ona gorąca, on leży, on leży, ona go trąca, i lewą nogę na niego kładzie, ruszaj się, ruszaj się ty stary dziadzie, x idź na targ w rejon stoisk z kasetami magnetofonowymi, na pewno usłyszysz, to będziesz wiedziała jak zaspiewać

Gość gość
Wypowiadasz sie w moim wątku i mi ubliżasz pokazujesz ta swoja madrosc inaczej hehe, zawsze wydawalo mi sie ze jezeli ktos jest ,,glupi`` to wlasnie ta druga niby madra osoba musi pokazac sie z jak najlepszej strony. jesli ja jestem głupia to ty zeszlas do nizszego poziomu niz moj. Wspolczuj***ardzo pozdrawiam<3

Gość gość
a z jakiej części Polski jesteś? Ja ostatnio byłam na krakowskim weselu i były właśnie przyśpiewki z tego rejonu w trakcie oczepin, fajnie to wypadło :)

Gość gość
A ja NIE POZDRAWIAM hahahaha buhahaha :) :) :)

Gość gość
zastanowila bym się mocno nad tą szopką. Popieram osobę, która porownala to do akademii szkolnej Jakaś dziecinada i tyle

Gość gość
rozumiem, że chcesz odciągnąć uwagę z pary młodej na siebie

Gość gość
temat nie jest o parze młodej, tumanie, tylko o jakiejś pindzi, która chce zaśpiewać na weselu, bo jej się wydaje, że umie