Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpdm

Boli brzuch

Polecane posty

Gość gośćpdm

Już przeszłam na dietę bez glutenu i wciąż boli Co to? Drożdżyca jelit? Jak to zbadać co to jest?

Gość gość
Idź jutro do przychodni jak otwarta:-D Życzę powodzenia:-D

Gość gość
idę idę Ja mam wykupiony prywatny pakiet najdroższy jaki był! Myślisz że jestem lepiej traktowana? Ha ha ha ha chyba śnisz! Może nie czekam w kolejkach ale lekarze mają mnie w d***e!

Gość gość
3lata i wciąż bolą mnie bebechy! Badali mi już wszystko i wszystko będą musieli powtórzyć Bo w sklepie spożywczym się dowiedziałam że istnieje celiakla że bada się ją w trakcie kolonoskopi którą miałam miesiąc temu zresztą... A mi nie zbadali chociaż lekarz podejrzewał celiakię:D No i co? Warto się ubezpieczać? ha ha ha pieniądze wywalane w błoto!

Gość gość
Chyba wykorzystam sytuację i rentę sobie załatwię inwalidzką:D Myślę że to będzie łatwiejsze niż zdiagnozowanie mojej jednostki chorobowej:D!

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie słuchajcie to jak nic wyślą mnie do psychiatry Więc jak ma być dobrze w tym kraju? Lekarze biznesmeni prowadzą ten kraj ku upadkowi ostatecznemu!

Gość gość
Ale pójdę pójdę czemu mam nie pójść. Usiądę po drugiej stronie biurka i wyjmę smartfona żeby mi się nie nudziło jak lekarz będzie paluchem klepał w klawisze. A co tam tak klepie? A h/uj go wie! Zapytam jutro co tam tak wklepują i czy mają w systemie jakieś info o mnie i moich badaniach wykonanych w ich placówce. TAAA mają! Co pani dolega? A skąd mam wiedzieć? O wiem będę asertywna! Z czym pani do mnie przychodzi? Wyjmę pół litra:D

Gość gość
Może po wódeczce czegoś się dowiem

Gość gość
Z czym pani do mnie przychodzi? Z prezentem! i wręczę kopertę Będę obserwowała jak zaświecą się oczy lekarzowi Proszę zajrzeć! Otworzy a tam 3miliony świstków z moimi wynikami:D Tak panie doktorze postanowiłam że nie ułatwię panu zadanie maksymalnie Wszystkie badania są świeże jeszcze ciepłe prosto z drukarki Proszę to przejrzeć i powiedzieć mi dlaczego tak okropnie się czuję?

Gość gość
A potem do psychiatry i na rentę!