Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoczac znajomosc ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 21 lat. Pół roku temu rozstałem się z dziewczyną po długiej znajomości i od tamtej pory unikałem kontaktu z kobietami. Jakis czas temu zaintrygowala mnie pewna dziewczyna lat 18. Problem w tym ze widzialem ja raz na zywo i ona pewnie nawet nie wie o moim istnieniu. O jej Imieniu itp dowiedzialem sie jak to w tych czasach bywa z facebooka. Teraz codziennie wzdycham do jej zdjec nie zamieniwszy z nia ani slowa. Tak wiem banalne. Jednak chcialbym zawrzec z nia znajomosc. Pisanie na fb wydaje mi sie zlym sposobem a w realu nie bardJakisem gdzie jej szukac. Macie moze jakies pomysly ?

Gość gość
napisz do niej tak " czesc Y ,spotkałem cie kiedys w X, może miałabyś ochotę na kawę, znam fajną miejscówkę " bezposrenio tak sie teraz robi !:D

Gość gość
Bezposredniosc... To jest wlasnie klopot z ktorym poradzic sobie nie umiem. Nie potrafie byc bezposredni a bardzo czesto umiejetnosc ta bylaby bardzo przydatna.

Gość lp4
Kolego skoro się nie znacie bliżej to pamiętaj: Raz się żyje. Spróbuj nie zaszkodzi, przecież jest tyle dziewczyn na ziemi.

Gość gość
Chce sprobowac tylko zastanawiam sie w jaki sposob zapoczatkowac znajomosc. Mieszkamy w miare blisko jednak tak na prawde nie wiem dokladnie gdzie jej szukac. Chyba ze bede wystawal pod jej szkola ;d Jest jeszcze opcja z nawiazaniem kontaktu przez facebook i wtedy dopiero umowienie sie na spotkanie. Tylko czy wtedy potraktuje mnie powaznie.

Gość gość
wiesz nie obraź się, ale to tak jak bym czytał o sobie sprzed prawie 10 lat...zadurzyłem się w dziewczynie od samego patrzenia...taki wiek ;) powiem Ci tak, na 90% i tak to spierdo****sz, radzę pogodzić się z tym, że ona jest już w tym momencie bardziej dojrzała od Ciebie i pozamiata Tobą podłogę, przyszedłeś na babskie forum pytać o radę, to logiczne ale niestety świadczy o twoje niedojrzałości, a 18 letnie dziewczyna to już może równie dobrze szukać męża...zastanów się czego Ty chcesz i nie marnuj jej czasu...wiesz to jest tak, że jeśli masz szczere intencje i jej sie spodobasz, to jest mało ważne jaki wykonasz ********możesz napisać jej lekki komplement pod jakimś zdjęciem... i czekać czy odpisze ;)