Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Fantazja o ojcu...

Polecane posty

Mam do Was takie pytanie: Czy fantazjowałyście kiedyś o seksie z ojcem? Nie chodzi mi o kazirodztwo, tylko o fantazje. Ja kiedyś masturbowałam się będąc nastolatką, że robię to z tatą :P Chodzi mi o fantazje z facetem który jest w wieku waszego ojca. Starszy od Was o 20-30 lat. Może udało Wam się kiedyś spełnić taką fantazje? ;p Jeśli tak to ile miałyście lat gdy tak fantazjowałyście. Czy były one natchnieniem do masturbacji tak jak u mnie? :P

Gość gość
Ile teraz masz lat?

Gość gość
Jetstem w wieku odpowiednim jakiego oczekujesz 45 wiec daj @ to pofantazjujemy

Gość gość
Poczekasz dlugo

Gość gość
Nic ci nie powiem pierduśnico

Gość gość
Teraz tez sie masturbujesz piszac o tym

Gość gość
Czy żadna z Was nie miała nigdy takich fantazji?!?

Gość gość
Nie, to chore. Sypiałam z mężczyzną 20 lat starszym, ale nigdy nie kojarzyłam go z moim ojcem, nawet przez myśl mi to nie przeszło:-O

Gość gość
takie fantazje też są chore. myśleć o ojcu jak o obiekcie seksualnym? nie jestem żadną cnotką, lubię seks, nawet nieco bardziej wyuzdany, ale to jest dla mnie chore

Gość gość
O ojcu nie fantazjuję ale o bracie tak. On ma 22 jest bardzo przystojny, typ latynoskiego macho.Jestem od niego o 5 lat młodsza,on teraz studiuje i rzadko bywa w domu. Zawsze zaspokajam się marząc o seksie z nim a kiedy jest w domu to jestem podniecona i nie odstępuję go na krok.Staram się jak najlepiej wyglądać,być mu usłużna,być jak najbliżej niego, staram się nawiązać jakiś kontakt niby przypadkiem go dotykając lub obcierając się

Gość gość
Fantazje o ojcu czy matce są całkowicie normalne.

Gość gość
Ja tez tak uwazam :) Często fantazjuje o tacie :)

Gość gość
Miałam takie myśli i dlatego z chłopakiem ustaliliśmy,że będę miała seks z obcym facetem tyle,że starszym o ponad dwadzieścia lat starszym w obecności chłopaka.Miał 25 lat więcej odemnie bardzo zadbany i dość przystojny.Nie miał zflaczałego ciała i większym członkiem od chłopaka.Gdy sie spotkaliśmy był niesamowicie zaskoczony tym,że ze mna ma odbyć stosunek i przy moim chłopaku,ale szybko się zgodził warunek prezerwatywa z jego stony padł.Bał się,że może jesteśmy zarażeni.Po dość długim stosunku gdzie miałam mocne szczytowanie powiedziliśmy gdy skończył,że chcieliśmy odczuć oboje jak bym się kochała z własnym ojcem,a chłopak jak by to był jego ojciec.Facet po tym stosunku poprosił,ze chcialby zaobacczyc teraz jak my się kochamy ze sobą nie było z tym problemu bo chłopak miał stojącego z podniecenia swgo członka.Tylko,że chłopak szybko trysnął w moją cipkę dość dużą ilością spermy.Po wyjecciu zrobiłam mu lodzika do kolejnego wytrysku trwało dość długo ale podobało się facetowi.Przed wyjscciem spytał czy nie musiał by zapłacić za seks z taak mlodą i ładdna dziewczyną.Odparliśmy,ze nie bo nie jestem prostytutką,podziękował powiedział gdybyście chieli powtórki to nie ma sprawy i poszedł.

Gość gość
Spełniłam marzenie i zdobyłam faceta 26 lat starszego :) Jesteśmy parą od 8 lat.

Gość gość
Ja miałam ze starszym prawie trzydziestoletnim facetem coś niesamowitego po dwa orgazmy podczas jednego stosunku.A kochał mnie całą noc na różne sposoby,wymęczył mnie niesamowicie tym seksem.Ale byłam w pełni usatysfakcjonowana i zaspokojona w całosci.

Gość wieseksmirdzoncy
Jak ja rzem bym myslal o moim ojco potczas mansturpacyi to by mi sztaheto z plota z gwozdziami pszyrznol w jaja

Gość gość
2015.01.05 - jak zwykle farmazony p********z i jak zwykle z błędami, lecz się zj***e :P

Gość gość
Trudno mi udawać córeczkę,ale to tak kręci...

Gość gość
Kiedyś miałam takie fantazje jak autorka. Obecnie jestem mężatką,od 5 lat szczęśliwa w związku. On obecnie 50 lat,ja 30,synek 2 latka. Idylla,mam jak w niebie. Dla ciekawskich powiem,że seks jest z******ty.

Gość gość
A kogo to obchodzi ?

Gość gość
W dubsko też cię wali?

Gratuluję odwagi :) Ja wczoraj uwiodłam duużo starszego :P Takiego po 50! Seks był długi, fakt, szczytowałam chyba tzy razy :) Ale musiałam być bardzo napalona wcześniej, żeby się zdecydować na niego...

coś w tym jest, ja mam 40 lat i od jakiegoś czasu zauważyłem, że kokietują i podrywają mnie coraz młodsze kobiety, takie w wieku 20-28 lat i nie wiem czy się bronić czy ulegać

Gość gość
Ja jako nastolatka często fantazjowałam o starszych facetach. To chyba jest normalne. Z tego co wiem moje koleżanki tez fantazjowały o starszych. Ja fantazje uważam za niegroźną i mam różne dziwne fantazje :P O takie, wujku itp :P hehe