Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Fantazja o ojcu...

Polecane posty

Gość gość
ja miałam takie fantazje o ojcu pierwszego penisa którego widziałam na żywo to penis ojca którego podglądałam podczas mycia . pierwszą sperme którą dotykałam było nasienie ojca po stosunku z mamą którą znalazlam w śmietniku w prezerwatywie. Chętnie bym mu się oddała miałam takie myśli żeby to on mnie rożdziewiczył i zapłodnił.

Gość gość
Wstyd sie przyznać. Miałam bardzo podobnie jak moja przedmówczyni.

Mlode dziewczyny moga fantazjwoac o ojcu, gdyz dobry tato moze byc dla nich wzorem faceta na przyszlosc****aradoksalnie marza w przyszlosci zeby miec takiego meza jak tata, moze to sie jakos wiaze ;) wcale to nie jest dziwne

Gość gość
Na starszego miała zawsze ochotę. Wiec często głowę suszyłam mężowi i raz doszło okazjonalnie do seksu z teściem i mężem w trójkącie. Pierwszy kochał się ze mną mąż bez zabezpieczenia i wtedy zalała cipke niesamowicie spermą z podniecenia widokiem i myślą że po nim wejdzie jego ojciec. Teść bez żadnych skrupułów zdjął spodnie wtedy ujrzałam dużego k****a większego od męża. Lekko się spłoszyłam. Widział to mąż podszedł przytulił pogłaskał i przytrzymaj mnie w dość szerokim rozkroku zaczęła się nawet wylewać jego sperma.Teść energicznie wbił się w cipke jekłam kilka razy troszkę z bólu lecz po chwili zaczęłam dostawać drugi orgazm trwał długo. Teść pomimo że ja skończyłam nie mógł wytrysnać jeszcze z dziesięć minut. Po zalaniu mi cipki sperma.Teść spytałam męża czy mogę mu o******** zgodził się. Wiec ledwo mieszcząca się w ustach jego pała doprowadziła dość szybko do wtrysku. Okazało się że to był pierwszy oral teścia i szybko się spóścił.

Myślałam,że tylko ja mam takie fantazje a okazuje się, że nie jestem jakaś odosobniona :)

Gość gość
Jako nastolatka bardzo często fantazjowałam o swoim tacie. Teraz mam 30 lat i też często fantazjuje o dojrzałych mężczyznach. :) Lubię to. Lubię się zabawiać sama i fantazjować o kimś sporo starszym. Moją pierwszą fantazją był mój tata własnie :)

Gość gość
Ja nie fantazjowałam o ojcu ale o starszym facecie już tak. Np o sąsiedzie :)

Gość gość
Jeżeli któraś z Pań ma ochotę na urzeczywistnienie swoich fantazji z doświadczonym, przystojnym i zadbanym 45-latkiem z Wawy - proszę o maila od.skocznia@wp.pl

Gość gość
up

Gość gość
Oj mój tata to pierwszy facet w którym się zakochałam. Wstyd się przyznać ale fantazjuję o nim. Moja matka to szczęściara kocham ją ale wiem że mógłby mieć lepszą kobietę a wpatrzony jak w obrazek. Kiedyś moja koleżanka zarywała do niego ale ją olał.

Gość gość
Ojca mam wspaniałego lecz przyszły teść również jest cudowny w seksie. Podczas stosunku z chłopakiem niechcący wszedł do pokoju i się wycofał a chłopak już był po wtrysku i spytałam może by dokończył. Zawołał tatusia i wszedł tak że mocno zajęć załamania a chłopakowi szybko stanął drugi raz. Ma teść większego od syna.