Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEMEK 24LATAAA

moje typy z analizami na dzis grajcie a bedziecie bogaci jak ja polecam

Polecane posty

Gość PRZEMEK 24LATAAA

moje typy z analizami na dzis grajcie a bedziecie bogaci jak ja polecam

Gość PRZEMEK 24LATAAA
Phoenix Suns - Toronto Raptors Typ: Over 216.5 @ 1.90 Buk: Bet365 Witam, dziś postanowiłem uderzyć w spotkanie Phoenix Suns z Toronto Raptors, celuję tutaj w Overa 216.5 punktów. Obie drużyny notują częściej wysokie wyniki niż te niższe, co oznacza, że ofensywy są w ostatnim czasie w formie i jeżeli spotykają się takie drużyny razem to suma może grubo przekroczyć nawet i 220 punktów bo co za problem dla Suns i Raptors rzucic po 110 115 punktów. Ostatnie wyniki potwierdzają moje słowa, dużo tracą i jeszcze więcej rzucają proste. Linia dość wysoka ale większe szanse mimo wszystko uważam ma Over niż Under. Polecam Los Angeles Lakers - Indiana Pacers Typ: Over 201.5 @ 1.90 Buk: Bet365 Natomiast w Los Angeles Lakers z Indiana Pacers wchodzę również w Overa tym razem linia trochę niższa bo 201.5, decyduje się grać w tę stronę ponieważ przejrzałem ostanie wyniki LA Lakers i od 9 meczów i ten 9 był to mecz właśnie w Indianapolis, w którym rzucili łącznie 201 punktów, i późniejszych 8 meczach do dziś tylko raz linia 201 nie została tylko przekroczona o 2 punkty... Widać, że Los Angeles lubi grać szybko i sporo rzucać, Indiana do tego powinna się dostosować i swoje koło setki dołożyć. Polecam

Gość PRZEMEK 24LAAAATA
kazdy typ gram za 10 tys zł do wygrania 18 tys zł tyle wy zarabiacie w rok

Gość guslik
I tak przegrasx

Gość gość
a jakieś trafne na zwykłe Lotto w 6 u Szkopów masz? Rzygam już tymi parszywcami chiałabym stąd wyjechać i nigdy nie wracać :)

Gość PRZEMEK 24LAAAATA
NIE MAM

Gość gość
szkoda ...a może coś od siebie ? jak wygram to się podziele rzygam tą wiochą szkopską a jeszcze muszę tu zostać ,życia też nie miałam lajtowego ,wku...wia mnie już ten wyzysk życiowy bo życiem tego nazwać nie można niestety

Gość PRZEMEK 24LATAAAA
NO PRZECIEZ DAŁEM TYPY

Gość gość
Przemek!!!

Gość gość
pierwszy trafiony