Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha 13

czy testy się mylą

Polecane posty

Gość mycha 13

Hejka. Spóźnia mi sie okres juz 5 dni. Teraz rano robiłam test negatywnym. Staram o dziecko i nie wiem czy testy się mylą?

Gość gość
A cykle jak długie masz i czy regularne?

Gość test tost  tast E
jak oszukac alkomacik porady praktyczne :classic_cool:

Gość gość
Jak już minęło pięć dni to raczej wiarygodny jeżeli masz jakieś wątpliwości najlepiej iść na badanie krwi

Gość alicja z krainy krolikow
olewam to sikiem prostym

Gość gość
Idź na beta hcg z krwi. W terminie spodziewanej miesiączki to badanie jest w 100 % wiarygodne :)

Gość mycha 13
Miałam regularny jak tabletki ostawiła ale tak od wrzesnia pozmieniało mi się. Ostatni cykl miałam 33 dniowy a dziś juz 38 dzień cyklu. Za bardzo nie mam jak iść na badanie krwi bo mieszkam w wiosce a do miasta mam 13km i nie mam jak..a do Gina czekam sie minium tydzień.

Gość gość
Mialam to samo tez odstawiłam dwa okresy regularne a potem coraz to dłuższe kiedyś mój cykl trwał 50 dni wyobraź sobie ile ja testów zrobiłam przez ten czas. Poszłam do lekarza dostałam duphaston i po 10 dniach okres przyszedł. Teraz biorę clostilbegyt na wywołanie owulacji bo przy tamtych długich i nieregularnych cyklach podejrzewam że wogole jej nie było.

Gość mysza 13
No właśnie pewnie przez tabletki no wyobrażam..kurde poczekam tydzień i sie zarejestruje do lekarza nie mam sensu tak szybko bo jak by ciąża to i tak nic nie będzie widać

Gość gość
Ja pamiętam jak poszłam do lekarza to miałam nadzieję że powie że jestem w ciąży a on przepisał mi duphaston na wywołanie wiec go zapytałam czy jest pewien że to nie ciąża? Wyjaśnił mi że jeżeli to ciąża to ewentualnie ją podtrzyma a jeśli nie to dostane okres i tak też się stało. Wydaje mi się że po tym leku jakby w miarę skrocily się cykle, a teraz to jestem na clostilbegyt. Idź do lekarza wcześniej bo to tylko marnowanie czasu a wiem doskonale co przezywasz.

Gość gość
A tak wogole to ile się staracie?