Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest sens ,że ludzie montują sobie rolety antywłamaniowe w oknach

Polecane posty

Gość gość

na wyższych piętrach niż parter

Gość gość
u mnie w domu są wszędzie. szczerze na 3 oknach na piętrze w teorii nie ma potrzeby (bo na inne sięga sie z dachu niższego) nie wiem. są przydatne jeśli idzie o słońce (totalną noc się da w domu zrobić). może też taki komfort psychiczny jak sie jedzie na 2-3tyg i dom zostawia pusty

Gość gość
zlodziej jak sie wlamie, nie bedzie mog uciekac przez okno, bo to potrwa zanim podwinie rolety :p

Gość gość
chodzi mi o bloki, w blokach widuję u ludzi na wyższych piętrach niż parter

Gość gość
antywłamaniowe to zle okreslenie, pelnia one taka funkcje ale bardziej sa przydatne jako dodatkowe ocieplenie okna w zimie i ochrona przed wiatrem i halasem

Gość gość
przeciw eksmężowi też mogą być takie rolety, sąsiadka u siebie założyła jak jej małżonek po rozwodzie wszystkie szyby powybijał ;)

Gość gość
Ja tez niby mieszkam na wyższym Pietrze, ale jednak zabezpieczylam się z mezem oknami antywłamaniowymi stad www.bojar.com.pl przezorny zawsze…

Gość demoonka
Moim zdaniem nie ma sensu - o wiele lepiej jest zainwestować w okna antywłamaniowe (dla zainteresowanych podsyłam fajny artykuł na ten temat http://aktywneokna.pl/szyby-antywlamaniowe-czy-warto/). Wyglądają lepiej niż rolety a jeśli chodzi o koszty to wyjdzie mniej więcej to samo

Gość gość
bo mimo wszystko w jakims stopniu chroni to przed włamaniem, nigdy nie można wszystkiego przewidzieć i założyć. Ja tez mieszkam na wyższym Pietrze, ale żeby nie komplikowac calej konstrukcji po prostu wybrałem szyby antywłamaniowe od www.bros.poznan.pl

Gość gość
Ja skorzystałem z oferty na szyby antywłamaniowe z firmy .maat.com.pl bardzo dobra decyzja teraz jestem spokojny.