Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złota rosa sernik

Polecane posty

Gość gość

Witam, może ktoś mi podpowie czy złotą rosę na serniku robić z cukrem pudrem czy cukrem kryształem? Zawsze robiłam z kryształem ale wychodziła marna gdzieś przeczytałam o pudrze. Może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wszystko jedno zrób jak w przepisie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
cukier obojętnie jaki, zbyt długo zappiekałaś tą rosę, była za twarda i sie nie pojawiła

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dzięki za odp. może rzeczywiście tak było

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×