Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie lubi mnie całować.

Polecane posty

Gość gość

On nie chce mnie całować (nie smierdzi mi z ust).Czy mezczyzni nie lubią pocałunków?Jak leżymy razem i chcę go pocałować w usta to odchyla głowe na bok,caluje w policzek,najczesciej w czoło.Poprzedni faceci bardzo lubili pocałunki,ten nie.Czy to jakiś dziwak,odmieniec,sama nie wiem.

Gość gość
To zostaw go i poszukaj sobie innego skoro tak to Ciebie razi w nim :P

Gość gość
a mnie maz i zyje :D

Gość gość
Nie dziwny odmieniec tylko faceci przeważnie nie lubią pokazywać uczuć. Może go też zamęczasz jak bez przerwy wisisz mu na szyi? Mnie na przykład były zamęczał ciągłym ślinieniem się itd.

Gość gość
Ja jestem facetem i mógłbym laskę którą kocham całować 24/7 z przerwami na siku.

Gość gość
No widzisz, są tacy co lubią bez przerwy i tacy, którym nadmiar przeszkadza

Mój tak samo :D Tznto skomoplikowane, ejsteśmy razem 1,5 roku, jestesmt mega szczesliwi i tak dalej, ale nie caluejmy sie czesto. Zawsze jak juz to robimy to jak konczymy czy cos to mowi "uwielbiam to" i tka sobie lezymy, ale czesto jak ja chce zaczac to po prostu buziaki sobie dajemy. Czasem po 10 dni sie nawte nie całujemy. Moze to dlatego, ze jest zapracowany i jak lezymy an lozku to pada, zamyka ocyz i po prostu sie przytulamy czy cos. Tacy oni są. Mowilam mu, ze mi to przeszkadza i widze poprawe, ale ja bym mogla sie calwoac dzien i noc, chyba tego sie nie doczekam haha

Gość Edel
Też mam takiego faceta. Na początku trochę mi to przeszkadzało, bo ja bardzo lubię się całować. Ale u niego to wynika z higieny. Podesłał mi kilka artykułów odnośnie jakie flory bakteryjne każdy człowiek ma w ustach, że to siedlisko bakterii, zarazków itd. Dlatego jeżeli mi zależy to zazwyczaj idziemy obydwoje umyć zęby i przepłukać płynem antybakteryjnym jamę ustną. Trochę dziwne, ale już się przyzwyczaiłam. Nie namawiam go do całowania skoro tego nie lubi. Można w różny sposób pokazywać swoje uczucia :)

Gość gość
Edel cipkę też Ci każe dezynfekować przed lizaniem? Co za gość :D

Gość gość
Ale sex to pewnie lubi ?

Gość gość
mój ma zepsute zęby. brzydzę się!

Gość gość
a minete wam robia?

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna nie całuje kobiety tylko uprawia z nią seks!

Gość rokkko
ja też jestem facetem i też nie lubię za bardzo się całować jednakn robię to bo partnerka to lubi