Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamax30

a co jak nie kupię wózka dla dziecka? mama mnie nosiła w koszyku!

Polecane posty

Gość mamax30

i wyrosłam na zdrową normalną osobą i teraz tak myślę, że tego wózka nie kupię mogę dziecko włożyć do koszyka jak jest małe, a potem nosić w na piersi w takiej specjalnie zawijanej chuście

Gość gość
no i? No to nie kupuj, przecież nie ma takiego obowiązku.

Gość gość
jak cie nie stać na wózek to po co ci dziecko?

Gość gość
ja tez sie zastanawialam czy wozek ma sens nie to ze mnie nie stac, zarabiamy niezle ale po co mi on? mieszkam na odludziu, mam podworko, wiec nie jestem blokersem zmuszonym wozic dzieciaka wsrod spalin, zeby zaznal powietrza innego niz w domu. wystawie go na zewnatrz i na to samo wyjdzie. na podworku byloby razczej niewygodnie wozkiem jezdzic, nawet takim terenowym, bo jest duzo nierownosci, waskich przejsc itp. nie bede z nim latala po lesie na spacerach bo nie mam czasu na to. mam taki plan, zeby go wsadzic w nosidlo i postawic na podworku, labo nosic w chuscie ew. jak bedzie bardzo potrzebowalo bliskosci i robic swoje.

Gość gość
ja moje dziewko wożę w wózku na śmieci

Gość gość
Kup sobie fotelik samochodowy i jakiś stelaż pod to pasujący, bo czasem trzeba dziecko gdzieś zabrać a nie zawsze się da do chusty (moja bardzo ulewała i byłabym cała opluta). POtem zdecydujesz czy chusta/nosidło czy spacerówka:) też uważam że te 3w1 to dziadostwo, nawet jakbym była milionerka to bym tych wielkich "krów" nie kupowała. Kupiłam sobie wózeczek na malutkich kólkach, gondoli uzyłam może ze 3 razy a tak to fotelik (ciepło było), potem sprzedałam i kupiłam lekką spacerówkę. Zamiast koszyka kup porządny fotelik/nosidło :)

Gość gość
moja mama mnie nosiła w torebce foliowej

Gość gość
a moja mnie na taczce wozila i co,na dobrego czlowieka wyroslem:D