Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Kuzyni...

Polecane posty

Czy myślałyście kiedyś o kuzynach/ kuzynkach jako o obiekcie seksualnym? Mieliście takie fantazje? A może udało Wam się takie fantazje spełnić? Czy któraś z Was pieściła się z młodszym albo starszym kuzynem? Ile miałyście wtedy lat? :)

Gość gość
Ja fantazjowałam o młodszym kuzynie :) Nadal fantazjuje :P

Gość gość
To już chyba o całej rodzinie fantazjujesz.Najpierw było o ojcu, teraz o kuzynach.Kogo masz jeszcze w zanadrzu,brata,szwagra, siostrę?

Gość gość
że o psie nie wspomnę...:-O

Gość gość
Ten nie będzie w niebie co kuzynki nie przej***e.....

Gość już nie taki młody
Ja kiedyś trochę fantazjowałem o mojej siostrze ciotecznej. Miałem 23 lata, a ona 16. Była śliczna i ogólnie fajniutka, ale niestety, jak zauważyłem, dość zacofana. Kopnęła by mnie w jaja i poprawiła w ryj, gdybym spróbował jakichś numerów. A raz miałem ochotę wejść jej do łazienki, kiedy się kąpała (drzwi nie były na klucz). Wtedy za dużo o tym nie myślałem, chyba że żartem, dopiero teraz po latach sobie przypominam to i owo, że jednak mogłem chociaż zajrzeć. Ech, sporo straciłem w tej młodości.

Gość gość
Wiem, powiecie, ze jestem chora, ale trudno. Ja mam 25 lat a fantazjuje o moim kuzynie który ma 16. Może to dziwne, ale fantazje nie są karalne. Podnieca mnie jego młodość i niedoświadczenie... :)

Gość gość
ja o szwagrze:)

Gość gość
Ja o pasierbicy

Gość gość
Taki układ mieliśmy ja z kuzynem mąż z jego żoną. Nie chciałaśmy z całkiem obcymi osobami mieć seks. Szczegółów nie będę ujawniać ale było warto to zacząć te zabawy.

Gość gość
Pozwalam ciotecznemu bratu na co nieco.Pieszczoty piersi, całuski, wkładanie ręki pod spódniczkę, pocieranie myszki( przez majtki), głaskanie pupy, ogólnie macanki. On namawia mnie na seks albo chociaż lodzika czy minetkę, ale na razie z tym trzymam go na dystans. Ja mam 20 lat a on 17.Może za jakiś czas pozwolę mu na ciut więcej.