Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie pija?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tych hucznych biesiad, przesiadywania do poznych godzin nocnych przy butelce a nastepnego dnia ogromnego kaca. Nie lubie mocnego alkoholu, czasem wypije piwo albo dwa, ale nie lubie wtedy tego braku jasnosci myslenia i emocjonalnego podejscia do wszystkiego. Nie rozumiem dlaczego nasze spoleczenstwo pije tyle alkoholu, przeciez to trucizna. Skad sie wziela ta polska kultura picia? Wesela, Swieta, Sylwester itd.?

Gość gość
Alkohol pity okazyjnie jest dla człowieka wskazany, zapobiega m.in depresji

Gość ciepne to w kont
a dlaczego cpaja?

Gość gość
bo mają ochotę , zajmij sie swoimi sprawami

Gość gość
Fajnie jest się naj***c raz na jakiś czas w fajnym gronie :-)

Gość gość
Lubię się nachlać bo mam wtedy megaorgazmy gdy targam pena w pończochach matki z butelką w odbycie

Gość gość
alkohol zapobiega depresji ? większej bzdury nie słyszałam alkohol tę depresję może wywołać

Gość gość
Naukowcy z uniwersytetu w Karolinie Północnej ujawnili kontrowersyjne dane dotyczące pożytków płynących z picia alkoholu. Depresja nie wynika z tęsknoty za procentami, ale ze zmian w mózgu - przestaje on produkować neurony. Badania wykazały, że alkohol pity w umiarkowanych ilościach zmniejsza ryzyko wystąpienia wylewów, chorób serca czy niektórych typów raka. Całkowity brak alkoholu powoduje destrukcyjny wpływ na psychikę człowieka, może prowadzić do depresji.

Gość gość
okazyjnie mozna wypic dwie trzy lampki wina, dwa piwa ale nie 0,7 litra wodki! dla mnie to juz przesada