Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarbuszek

Polecane posty

Gość gość
a moze Pandorpuszku

Gość gość
nie lepiej Pandorpuszko?

Gość gość
Tak, pragnę Cię pożreć..

Gość gość
///////////

Gość gość
um Życie uczucioweSkarbuszek Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Skarbuszek Poprzednie 1...131415 16 Następne gość wczoraj jakie wymyślanki?,to prawda o moim życiu stąd ten smutek. gość wczoraj ja kocham tylko ładnych usmiech.gif wrażliwi i brzydale mnie nie interesują... wiem czego chcę usmiech.gif gość wczoraj gość wczoraj serduszko.gif gość wczoraj gość wczoraj gość wczoraj ]==]]]]]]]]]]]]]]]>--------- . jezyk.gif gość wczoraj Cóż za artyzm oczko.gif gość wczoraj a artretyzm twoj jak? oczko.gif gość wczoraj Całkiem dobrze oczko.gif gość wczoraj Tak te romanse są najbardziej bolące, szczególnie jak przychodzi deszczowa pora. Tu swędzi ,tam trzaska i upie. Ten Artek mógłby być bardziej wyrozumiały i litościwy. gość wczoraj A. upomina się o wyznanie miłości. Wyznaję Kocham Cię A. Miłość masz u mnie dożywotnie zagwarantowaną jak w banku.Nie od I a od A. zapamiętaj.serduszko.gif gość wczoraj ?usmiech.gif gość wczoraj ooO! tego jeszcze niebyło, czyli A+A=AA/Love=ALA+MK= Ala kota Ma... dobrze obliczam?cool.gif gość wczoraj co stosujesz na niego bo mi sie tez rzucil na hmm? jezyk.gif gość wczoraj a gdzie plus pchły? kot+pchły= kociopchły gość wczoraj C2H5OH. Inne tematy z tej kategorii ja tego nie wytrzymam Dlaczego nie jestem w związku ??? gość wczoraj a nie C6H5-NH-C2H5 ? jezyk.gif gość wczoraj haha na pchły? endorfiny?Traktuje ich etylowym by lepiej tańczyły. gość wczoraj oczko.gif gość wczoraj Naftalinę polecam gość wczoraj naftalinka sie nacierasz na zwapnienia? gość wczoraj taa, bardzo przyjemny zapach gość wczoraj gdzie jesteś skarbuszku gość wczoraj spie gość wczoraj jestem tęsknię SKARBIE gość wczoraj Tęsknie i pragnę twych ust, zniewalającego zapachu twego ciała, twej samczej siły.. gość wczoraj jesteś jak modliszka gość wczoraj SKARBIE brzmi zdecydowanie lepiej niż ''skarbuszku.''.chyba ze chodzi o pewną część składową'' skarbuszka'' to wolę oczywiście tę drugą wersję. gość wczoraj "skarbuszek" nie jest moim two

Gość gość
rrr....

Gość gość
um Życie uczucioweSkarbuszek Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Skarbuszek Poprzednie 1...131415 16 Następne gość wczoraj jakie wymyślanki?,to prawda o moim życiu stąd ten smutek. gość wczoraj ja kocham tylko ładnych usmiech.gif wrażliwi i brzydale mnie nie interesują... wiem czego chcę usmiech.gif gość wczoraj gość wczoraj serduszko.gif gość wczoraj gość wczoraj gość wczoraj ]==]]]]]]]]]]]]]]]>--------- . jezyk.gif gość wczoraj Cóż za artyzm oczko.gif gość wczoraj a artretyzm twoj jak? oczko.gif gość wczoraj Całkiem dobrze oczko.gif gość wczoraj Tak te romanse są najbardziej bolące, szczególnie jak przychodzi deszczowa pora. Tu swędzi ,tam trzaska i upie. Ten Artek mógłby być bardziej wyrozumiały i litościwy. gość wczoraj A. upomina się o wyznanie miłości. Wyznaję Kocham Cię A. Miłość masz u mnie dożywotnie zagwarantowaną jak w banku.Nie od I a od A. zapamiętaj.serduszko.gif gość wczoraj ?usmiech.gif gość wczoraj ooO! tego jeszcze niebyło, czyli A+A=AA/Love=ALA+MK= Ala kota Ma... dobrze obliczam?cool.gif gość wczoraj co stosujesz na niego bo mi sie tez rzucil na hmm? jezyk.gif gość wczoraj a gdzie plus pchły? kot+pchły= kociopchły gość wczoraj C2H5OH. Inne tematy z tej kategorii ja tego nie wytrzymam Dlaczego nie jestem w związku ??? gość wczoraj a nie C6H5-NH-C2H5 ? jezyk.gif gość wczoraj haha na pchły? endorfiny?Traktuje ich etylowym by lepiej tańczyły. gość wczoraj oczko.gif gość wczoraj Naftalinę polecam gość wczoraj naftalinka sie nacierasz na zwapnienia? gość wczoraj taa, bardzo przyjemny zapach gość wczoraj gdzie jesteś skarbuszku gość wczoraj spie gość wczoraj jestem tęsknię SKARBIE gość wczoraj Tęsknie i pragnę twych ust, zniewalającego zapachu twego ciała, twej samczej siły.. gość wczoraj jesteś jak modliszka gość wczoraj SKARBIE brzmi zdecydowanie lepiej niż ''skarbuszku.''.chyba ze chodzi o pewną część składową'' skarbuszka'' to wolę oczywiście tę drugą wersję. gość wczoraj "skarbuszek" nie jest moim two

Gość gość
mrau..

Gość gość
czekasz na mnie?

Gość gość
Nieustannie..Marzę tylko o Tobie

Gość gość
chcę pieścić Twoje ciało

Gość gość
Pieść-pozwalam

Gość gość
wzbudzasz we mnie coraz większe pożądanie

Gość gość
um Życie uczucioweSkarbuszek Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Skarbuszek Poprzednie 1...131415 16 Następne gość wczoraj jakie wymyślanki?,to prawda o moim życiu stąd ten smutek. gość wczoraj ja kocham tylko ładnych usmiech.gif wrażliwi i brzydale mnie nie interesują... wiem czego chcę usmiech.gif gość wczoraj gość wczoraj serduszko.gif gość wczoraj gość wczoraj gość wczoraj ]==]]]]]]]]]]]]]]]>--------- . jezyk.gif gość wczoraj Cóż za artyzm oczko.gif gość wczoraj a artretyzm twoj jak? oczko.gif gość wczoraj Całkiem dobrze oczko.gif gość wczoraj Tak te romanse są najbardziej bolące, szczególnie jak przychodzi deszczowa pora. Tu swędzi ,tam trzaska i upie. Ten Artek mógłby być bardziej wyrozumiały i litościwy. gość wczoraj A. upomina się o wyznanie miłości. Wyznaję Kocham Cię A. Miłość masz u mnie dożywotnie zagwarantowaną jak w banku.Nie od I a od A. zapamiętaj.serduszko.gif gość wczoraj ?usmiech.gif gość wczoraj ooO! tego jeszcze niebyło, czyli A+A=AA/Love=ALA+MK= Ala kota Ma... dobrze obliczam?cool.gif gość wczoraj co stosujesz na niego bo mi sie tez rzucil na hmm? jezyk.gif gość wczoraj a gdzie plus pchły? kot+pchły= kociopchły gość wczoraj C2H5OH. Inne tematy z tej kategorii ja tego nie wytrzymam Dlaczego nie jestem w związku ??? gość wczoraj a nie C6H5-NH-C2H5 ? jezyk.gif gość wczoraj haha na pchły? endorfiny?Traktuje ich etylowym by lepiej tańczyły. gość wczoraj oczko.gif gość wczoraj Naftalinę polecam gość wczoraj naftalinka sie nacierasz na zwapnienia? gość wczoraj taa, bardzo przyjemny zapach gość wczoraj gdzie jesteś skarbuszku gość wczoraj spie gość wczoraj jestem tęsknię SKARBIE gość wczoraj Tęsknie i pragnę twych ust, zniewalającego zapachu twego ciała, twej samczej siły.. gość wczoraj jesteś jak modliszka gość wczoraj SKARBIE brzmi zdecydowanie lepiej niż ''skarbuszku.''.chyba ze chodzi o pewną część składową'' skarbuszka'' to wolę oczywiście tę drugą wersję. gość wczoraj "skarbuszek" nie jest moim two czorna dupo

Gość gość
Cieszę się..ale zacznij działać

Gość gość
Działaj nie czekaj....bo ja czekam nie działam...

Gość gość
Tygrysku jesteś tu?

Gość gość
Na co czekasz, czego sobie życzysz..

Gość gość
napisz

Gość gość
Możliwe

Gość gość
na Ciebie chcę Cię pożreć:P

Gość gość
Co mam napisać? Do kogo? Mam nadzieję, że się nie znamy..

Gość gość
Gdzie jesteś?;-)

Gość gość
jestem

Gość gość
Ja też

Gość gość
:-)

Gość gość
Jak się teraz nie odezwiesz skarbuszku to koniec.. Daję Ci ostatnią szansę...

Gość gość
Obecny !

Gość gość
teraz się odzywam

Gość gość
Czuję się pod presją :-P A, więc odzywam się , tak dobrze..