Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24aga

Za 2 tygodnie ślub

Polecane posty

Gość 24aga

A Tomek mnie udeżył. Co mam zrobić? Nigdy przedtem tak się nie zachowywał. Pilnuje mnie, kontroluje, mówi co mam zakładać. Dostałam za to że nie chciałam założyć sukienki którą mi kupił.

Gość gość
nie bierz ślubu,po ślubie będzie jeszcze gorzej

Gość gość
A Tomek mnie udeżył. xxx za ortografię ?

Gość gość
:-D

Gość gość
za taki blad dostalabys ode mnie dwa razy :O

Gość 24aga
nie moge nie brać ślubu już wszystko załatwione goście zaproszeni z mojej strony 65 ludzi a od Tomka 50. A jak powiedziałam to mamie to na mnie nakrzyczała że co sobie wyobrażam. że mam słuchać męża i żebym nikomu nie powtarzała a tym bardziej tacie bo jeszcze może dostać zawału. Że mamy długi a rodzice Tomka są przy kasie i chociaż mi będzie w życiu lepiej.

Gość gość
Tak, lepiej Ci będzie z damskim bokserem. Takiego to patelnią przez łeb i uciekać.

Gość gość
Znam taka pare ktora na tydzien przed slubem rozstala sie. Bedziesz z nim tylko dlatego ze Twoi rodzice maja dlugi? A on bedzie Cie bil, traktowal jak wlasnosc I kure domowa, bedzie wyzywal I ponizal, Kobieto olej go poki czas! I wynedz gdzies na troche sie zresetowac a ridzinka niech lamentuje, miej to w d...e To Twoje zycie.

Gość 24aga
W jaki sposób ta para się rozstała? Możesz napisać coś więcej? Ja sama nie wiem co robić, mogłabym uciec do babci ona zawsze była za mną, dziadek też mnie kocha. Może by mi pomogli ale jak to zrobić. Babcia mieszka 40km od nas a ja pracuje tutaj w sklepie.

Gość gość
Przynajmniej dziecka nie daj sobie zrobić !!!

Gość 24aga
Nie jestem w ciązy mam za niego wyjsc bo jest bogaty, jego tata jest zasteępcom komendanta policji a mama sekretarzem w gminie. My mamy sklep ale jak otwarto biedronke to nam coraz gorzej idzie, mamy dużo długów i mi byłoby lepiej z Tomkiem. Tak mówi mama. Ale ja nnie wiem czy go jeszcze kocham. Na początku było fajnie ale Tomek robi się coraz bardziej hamski, a po tym jak mnie uderzył za tę głupią sukienkę to już nie wiem co mam myśleć.

Serdecznie Ci współczuje.Podziwiam Twoją mamę że aprobuje zachowanie przyszłego zięcia.Co ma do rzeczy że są zaproszeni goście?! Uderzył raz i następnym razem powtórzy kilka razy! Lepiej teraz zrezygnować ze ślubu, jak potem płakać i męczyć się z damskim łobuzem.Troche zyje na tym świecie i nie jedno widziałam i wiem co mówię

Gość gość
Podziwiasz jej matkę? No rzeczywiście jest za co- głupie babsko sprzedające własne dziecko - pomijając fakt, że ten temat to prowo.