Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rzeczywiście powinnam dać mu trochę czasu?

Polecane posty

Gość gość

Mam pewien problem z facetem. Widzieliśmy się tylko raz na urodzinach mojej koleżanki. Potem zaczęliśmy pisać ze sobą na fejsie. Dodam, że to ja zagadałam do niego pierwsza. Bardzo dobrze nam się rozmawiało, codziennie mieliśmy ze sobą kontakt, pisał jakie ma plany, co robi, pytał o mnie, to było bardzo miłe. Niestety, kontakt nam się trochę urwał. Ponad tydzień temu wysłał mi życzenia na święta i zapytał czy przyjdę na kolejną imprezę, którą organizuje też moja koleżanka. Napisałam, że tak, zapytałam o niego. On napisał, że ma straszną ochotę przyjść ale nie wie czy będzie mógł bo dzień przed imprezą może będzie miał jakiś zabieg, operację w szpitalu, niby nic poważnego. Napisałam, że szkoda gdyby go nie było i mam nadzieję, że z operacją wszystko będzie ok. Wyświetlił i nie odpisał. Wydaje mi się, że jeszcze nie miał tego zabiegu, bo miał mieć za jakieś dwa tygodnie dopiero, chyba że mu aż tak przyśpieszyli. Co myślicie? Lepiej na razie dać mu trochę czasu i poczekać te dwa tygodnie do imprezy? Może wtedy się odezwie i napisze czy przyjdzie czy nie i czy miał już tą operacje. Czy zagadać teraz do niego?

Gość gość
Wlasciwie to ci na nim zalezy? Nie martwisz sie tym ze ma operacje tylko czy bedzie na imprezie. Oczywiscie ze zagadaj do niego, jak ci na nim zalezy to jetes mu potrzebna.

Gość gość
No właśnie najgorsze jest to, że ja nie wiem jak on traktuje naszą znajomość. Równie dobrze, mogę być tylko koleżanką, przyjaciółką, mógł mi również odpisywać z grzeczności... Nie chcę go przestraszyć i wyjść na natrętną i zdesperowaną bo wtedy ze znajomości nici. No i tak jak wspomniałam, to ja pierwsza do niego zagadałam...

Gość gość
Za każdym razem pierwsza? Uważam, że powinnaś poczekać. Co masz takie ciśnienie? Dwa tygodnie nie poczekasz? Może się odezwie, a jak nie, to jego strata :D

Gość gość
Up