Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i jestem dziewicą czy to dziwne?

Polecane posty

Gość gość

Czekam na kogoś kogo będe ja kochała, a on nie będzie chciał tylko sexu.

Gość gość
ja mam 23 lata i też czekam nie chcę ochłapów więc wiecznie jestem sama :(

Gość gość
ja mam 26 i wzięłabym każdego normalnego ale nikt mnie nie chce :(

Gość gość
tak to jest dziwne tak samo jakbys napisala mam 27lat i nigdy nie probowalam czekolady a co jezeli sie okaze ze twoj przyszly ukochany zarazi cie np kila? dalej bedziesz go lovac? co jezeli sie okaze ze w lozku nadajecie na innych falach jesli zaraz mi napiszesz ze najwazniejszy jest charakter to poczytaj sobie dzisiatki watkow zakladanych przez kobiety ktore pisza ze ich facet ma za malego penisa i byl czas kiedy to nie przeszkadzalo ale ten czas juz mina i nie marza o niczym innym jak zmianie partnera :D za ostra dla siebie jestes zacznij zyc bo sie okaze ze bedziesz szukac i szukac dalej...27 to nie malo sam mam 30 lat ale w zyciu nie zwiazalbym sie ze 30letnia kobieta bo jest juz za stara na zwiazek 25-26 to okmusi byc te 3-5 lat roznicy

Gość gość
A co w tym dziwnego chyba dobrze że jesteś dziewicą a nie jakąś puszczalską klubowiczką

Gość gość
ja chcę takiego który będzie zarabiał dużo kasiory najlepiej milioner ładny musi być musi umieć gotować i być dobry i miły oraz nie widzieć świata poza mną czyli pantoflarz

Gość gość
"ja mam 26 i wzięłabym każdego normalnego ale nikt mnie nie chce" x czemu Cie nie chca ?

Gość gość
Bo mam HIV-a

Gość gość
Jrstrs babs chlop vzy malupa zadalas pytanie bez pciowo

Gość gość
to bardzo dobrze o Tobie świadczy, a dziwne to może się dla niektórych wydawać, bo w obecnych czasach to już coraz bardziej na porządku dziennym są 15 letnie niedziewice :P

Gość gość
to jest piekne jestes wspaniala kobieta:)

Gość gość
dobrze swiadczy ? nie czytaj tych prawiczkow sorry jestem facetem ale kolesie tutaj to najjbardziej by chcieli zeby ich dziewczyna byla super wierna i kazda inna na tym forum ale w rzeczywistosci na pewno nie mieliby przeciwko zeby kazda ich kolezanka byla na tyle latwa zeby robic to z nimi :D kiedys spotykalem sie chwile z kobieta dyrektorka jedenj duzej firmy miala 28lat byla po rozwodzie i powiedziala mi tak " to byl moj pierwszy i jedyny facet w zyciu mam 38lat i mialam tylko jednego faceta jakie to jest glupie" i jest i wiesz dlaczego? bo ona nie mogla tego przelknac ze 38lat byla jedyna kobieta dla faceta ktory ja zdradzal jak sie dwoiedziala to odrazu po rozwod ale czasu juz nie coofnie ile sobie w zyciu odmawiala zeby byc wierna lepiej sobie konkretnie pouzywac i pozniej byc wiernym wierna dla kogos i jak nie wypali to nie zalowac :)

Gość azarea
ja mam 28 lat i też sie jeszcze nigdy nie bzykałam, chociaz masturbacje mam opanowana do perfekcji. chetnie bym to z kims zrobila ale jak przychodzi co do czego to ogarnia mnie panika i zrywam znajomosc. wstydze sie potwornie. ot, przykra prawda.

Gość gość
otoz to taki stan moze przerodzic sie w traume jak przyjdzie co do czego watpie zeby ktorykolwiek psycholog powiedzial ze to zdrowa sytuacja w wypadku 27letniej dojrzalej kobiety ale moge sie mylic

Gość gość
.

Gość gość
podasz gg?