Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie w slepie biedronka?

Polecane posty

Gość gość

ja tak co kupujecie jedzenie czy artykuły przemysłowe?

Gość gość
głównie części samochodowe bo tanie są

Gość gość
NIEEE!

Gość gość
ja w święta chorowałam przez mak

Gość gość
Ja ostatnio kupiłam tam pralkę i lodówkę.

Gość gość
Tam nic się nie nadaje do jedzenia!

Gość gość
nie. raz tam weszłam to musialam wyjsć, bo mi się chciało zwymiotować. nie kłamię

Gość gość
ja tam glownie kupuje jedzenie. z art. przemysłowymi i chemią i kosmetykami jest gorzej bo mają bardzo okrojoną ofertę, tylko 1 lub dwie marki danego produktu, np. kremów czy płynów do płukania.

Gość gość
Bardzo dobre prawdziwe masło i dobre wina np Casilero del diablo tańsze o dwie dychy niż w Innych marketach podobnie whisky

Gość gość
a ja nigdy nie byłam w biedronce a są dwie w moim mieście, i nie zamierzam tam iść

Gość gość
ja kupilam plyny do prania, kupuję żel pod prysznic mleko i miód, chleb żytni, mleko, papier toaletowy , recznik kuchenny, margaryna sola, kiełki z brokuła, pomarańcze, soki tymbark,kefir, zupy w mrożonkach ryba. Tych co brzydzą te produkty niech napiszą gdzie kupujecie jedzenie?

Gość gość12345676
ja nie kupuję jedzenia bo mam sklep spożywczy :D

Gość gość
Rosjanie to by się cieszyli że kupować mogą w biedronce widze że wiekszośc to ma dobrobyt.

Gość gość
widzę że nikt nie kupuje w biedronce a tam zawsze tyle ludzi jakby za darmo dawali ,ciekawe..... ja kupuję masło,ser zółty,płyn silan, były fajne chusteczki do demakijażu

Gość gość
Rosjanie to by się cieszyli że kupować mogą w biedronce widze że wiekszośc to ma dobrobyt. x x Nie wiem czy to jednak nie syndrom, ze Polak wyzej sra, niz d**e ma. Ja sie za bogata nie uwazam, ale kupuje od lat praktycznie wszystko w Biedronce, i oszczedzam na tym, maja sporo dobrych rzeczy, cenia tańsza bo to dyskont... Kiedys jedna znajoma mi gadała o tym sklepie z pogarda, ze tam to tylko jakis jeden rodzaj bułki kupuje. A potem jak jej zaproponowałam, czy by nie chodzila ze mna na konie to stwierdziła, ze wydatek 100 zł na mc ja przeraza, przy jej skromnej pensji 1100 zł... :(

Gość gość
kiełbaska karkowska jest dobra, kiełbasa gospodarza, serek president, herbaty ziołowe, czkolada z ryżem prazonym czkoldaki ala Pawełek mniam, wafelek kokosowy ale nie princessa dziś kupiłam spróbować też dobry. ser biały, nie ważne gdzie ale co się kupuje do jedzenia.

Gość gość
Po co mam płacić za wino 5 dych skoro za to samo w Biedrze place 3 dychy ?

Gość gość
Ja kupuje przeważnie naleśniki, pierożki, dania garmażeryjne. Nie kupuję wędlin, mięsa. Sery, nabiał, ryby, sałatki- tak. W zależności na co ma ochotę. Chemii to raczej nie kupuję.

Gość gość
Wogole dziś byłam na zakupach i powiem wam że podrożało np zupy mrożone były niecałe 3 zł a teraz już ponad, pamiętam że chustki wyciągane kiedyś kosztowały niecałe 2 zł a teraz już 3 zł kosztują. Wcale już tak tanio nie ma, Ja kupuję w Lidlu Biedronce czasem Tesco , Carfur, Dino. Najbliżej mam Biedronkę to tam kupuję. Wolę wędliny paczkowane w Lidlu ale jeden rodzaj kiełbaski też jest dobry w Biedronce. Żel do WC bardzo dobry jeden rodzaj jest to znajdziecie bo nie mam pamięci do nazw. Kupuję też tam ciasteczka dla psa pedige. Raz kupiłam proszek nie markowy też był OK . Dla rencistów i emerytów to tam tak tanio nie jest oby mnie było zawsze stać na Biedronkę

Gość gość
Dobre są pierogi ruskie, krokiety z kapustą, tylko te dania gotowe z kurczaka nie dobre raz kupiłam i coś nie bardzo.

Gość gość
są ta rzeczy OK

Gość gość
czipsy top chips!!! są zayebiście dobre, każdy smak mi smakuje :D laysy nie dorównują im do pięt :classic_cool:

Gość gość
Zacznijmy od tego, że w biedronce jest sporo "markowych" produktów, które tam są tańsze niż w innych sklepach. I wciąż pojawia się coraz więcej tego typu rzeczy.

Gość gość
Wedliny paczkowane ,kielbasa podwawelska jest b dobra.Maslo osełkowe,salami i bardzo lubie z biedry warzywa na patelnię,mieszanka chinska i zupa warzywna.Duze op 4 zł i jakosciowo jest ok.Kupuje tez pstrągi mrozone tez sa ok. Kłebuszek - plyn do prania ,serki waniliowe vittello sącnajlepsze na zimny sernik. Biedra nie jest zla ...tym bardziej ze mam ją pod samym nosem ,dwa kroki od domu.

Gość gość
Tunczyk jest lepszy niz oryginalny firmy graal, filety sledziowe w sosie pomid, ser żółty liliput, serek wiejski, makarony sa ok, desperadosy, wklady do zniczy

Gość gość
O wlasnie i mrozonki sa ok, zupa kalafiorowa. kluski slaskie

Gość dojrzałe babsko
Sorry,ale Ci co pisza o tym,ze w Biedronce nie kupuja i kupowac nie mają zamiaru to jakieś matoły. Biedronka to sklep jak każdy inny. Np.dzisiaj robiąc zakupy w Biedronce(papryki,przecier pomidor. z Pudliszek)wydałam 4 zł mniej niż wydałabym za to samo w sklepie osiedlowym. Biedronke mam na trasie do innych sklepów,więc nie nadrabiam drogi aby wydac chociazby mniej 1 zł niż w innym sklepie.

Gość gość
kupuję: masło łososia ( filet) mleko owoce herbaty kosmetyki czasem słodycze

Gość gość
ja bym się wstydziła tam pójść, tam chodzą chyba tylko ludzie z marginesu zarabiający 1600 zl.

Gość dojrzałe babsko
gość dziś prawdziwy matoł z Ciebie :-) W moim miescie w Biedrze nawet lekarze i inny "ważni"robia zakupy.