Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka1112

Czy to ciąża?

Polecane posty

Witam. 9 dni temu chłopak włożył mi kilka razy(bez zabezpieczenia)swojego penisa, trwało to dosłownie kilka sekund, nie wkładał nawet do połowy to było bardziej pocieranie. Nie było wytrysku w ogóle. Było to dwa dni po moim okresie. Dwa dni po tym miałam plamienia przy podcieraniu, trwały 3 dni. Od tego zdarzenia codziennie boli mnie brzuch i głowa, czasami chce mi się wymiotować. Wczoraj czyli 8 dni od tego zdarzenia wykonałam test ciążowy-wyszedł negatywny (wiem, że to za wcześnie). Dzisiaj wykonałam badanie moczu- wszystko w porządku. Czasami swędzi mnie(wiecie już gdzie). Jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Bardzo się przejmuję tym. I dlaczego wystąpiły te plamienia i dlaczego codziennie boli mnie brzuch? Czy mogę być w ciąży?

Gość Skb1
Sex jest dla dorosłych, nie dla dzieci!

Gość gość
Ta na wynik pozytywny za wcześnie a już wymiotować ci się chce :D

Nie napisałam że podejrzewam że to napewno ciąża, zapytałam tylko. Proszę czytać ze zrozumieniem:)

niepokalane poczecie zdazylo sie 2015 lat i dziewiec miesiecy temu. na razie prorocy narodzin nowego mesjasza nie oglaszali, tudziesz zadne wrozki czy inne media o tym nie wspominaja, przepowiednie fatimskie tez na ten temat milcza. a na przyszlosc radze zaznajomic sie chociazby z zagadnieniem jak obliczyc dni plodne...

Niepokoi mnie poprostu dlaczego codziennie boli mnie brzuch i głowa. I dlaczego miałam plamienia? Pomyślałam odrazu o plamieniach implantacyjnych

a nie pomyslalas, ze nie bylas wystarczajaco mokra i cie mogl pozacierac po prostu? a bol brzucha i glowy to raczej objaw 1400 innych schorzen, chorob zakaznych i jeszcze innych nieprawidlowosci niz objaw ciazy....

Gość gość
Kurwa, gimbazo, ewentualnie dysmózgowe liceum. Tu nie darmowe NFZ i wróżki, znachory, baby z lasu. Do lekarza, kurwa Twoja w te i nazad w dupę dymana albo do apteki po test ciążowy! 🖐️

Gość gość
Nie zjadłem rodziców, walcem również ich nie przejechałem więc dzieckiem jestem. Odpowiadam tylko na pytanie, które zadałaś. Zamiast zapytać fachowców, pytasz na największym, jajcarskim forum :D

no to mialas dni nieplodne, plamienie to od poobcierania (widocznie nie bylas wystarczajaco nawilzona), bol brzucha i glowy to pewnie ze stresu lub jakas infekcja, wiesz jezeli jeszcze masz watpliwosci to zrob test ciazowy przez krew, wtedy bedziesz miala 99.9% pewnosci. miesiaczka moze sie opoznic wlasnie ze stresu wiec nie panikuj.