Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto wrocic do pl zeby znalezc sobie meza?

Polecane posty

Gość gość

dla kogos kto jest za granica a niestety nie ma mozliwosci wyboru w tutejszych naszych rodakach

Gość gość
a co z tubylcami ?

Gość gość
nie moze bo nie chce:P

Gość gość
Ja poznałam wspaniałego mężczyznę,swojego męża,Polaka,za granicą.Pozostaliśmy na emigracji,12 lat po ślubie,2 dzieci. Sielanka trwa.

Gość gość
to gratulacje, a bylas po 30tce tak jak ja?

Gość gość
ja tez jestem po 30 i chyba tez bede musial wrocic aby poznac jakas normalny inteligentna kobiete

Gość gość
Pewnie ze warto. Polacy sa najlepsi

Gość gość
To ja tez wracam :-O A moze tu kogos poznam hehe. Trudno o polskiego mezczyzne...w wiekszosci plebs

Gość gość
po co wracac do Polski po meza? Przeciez mozesz zakrecic sie tu gdzie mieszkasz i poznac fajnego Polaka. Ja wlasnie w uk poznalam swojego polskiego meza. W Polsce nie byloby szans bo nasze rodzinne strony dzieli ok 700km :)

Gość gość
Nie rób nic na siłę, sam się znajdzie. Myślisz, że jak już wylądujesz w Polsce to kandydaci na męża nagle zaczną się zlatywać? :D Niestety nie ma tak dobrze

Gość gość
Nie rób nic na siłę, sam się znajdzie.  X Wszak masz dopiero 45 lat, hahaha :D. Dalej sluchaj takich jak ta.

Gość gość
No wlasnie a co zrobic jak sie nie ma juz 20lat tylko o wiele wiecej ..czekac dalej?

Gość gość
Ja znalazłam swojego na portalu randkowym ale nie sympatii, badoo czy innym gownie

Gość gość
a na jakim? bo ja tez przerabialam pare portal ale tak 99% to obcokrajowcy kilka moze polakow z czego nie ma co wybierac nawet tez myslalm ze tylko internet zostal I portale ale tam tez marne sznase..

Gość gość
Odpowiedni portal + dobre zdjęcia = sukces

Gość gość
tyle to I ja wiem

Gość gość
No wlasnie oto nasze księżniczki z jukej co to kozacza na Kafe jaka Polska jest zła. Brzydale których nikt nie chce bo śmierdzą w dodatku ich zycie towarzyskie sprowadza sie do pisania obelg pod adresem własnego kraju. Srał was pies szmaty

Gość gość
Ja nikogo nie obrazilam, ale jakis minimum mam co do faceta-polaka nie chce zadnego dresiaza z lysa pala albo cwaniaczka imprezowicza ale jakos innych tutaj nie widze, acha tak! sa na portlach randkowych w separacji albo z bagazem ale po co mi taki skoro ja tego nie mam, z reszta kiedys takiego mialam I dziekuje!

Gość gość
Faceci to debile jacys wyobrazcie sobie takiego rozwodnika z dziecmi oczywiscie ze chcialby taka panienke bo jakbysobie wzial taka sama jak on sa czyli z dziecmi wiec liczmy jego dzieci 2+jej dzieci 2 + ich wspolne dziecko z ich zwiazku +1 = ile 5 dzieci wiec tak sobie kalkuluja ze wezma panna bez dzieci to przynajmniej finansowo im sie zaoszczedzi

Gość gość
w Polsce też ciężko po 30 tce znaleźć męża, więc jaki to ma sens? a tak w ogóle po co ci mąż?

Gość gość
chyba kazdy chce miec rodzine dzieci itd prawda?

Gość gość
ja nie chce bachorów brr

Gość gość
ja mam 30 lat i nie chcę mieć dzieci, jestem kobietą, więc nie pisz że KAZDY

Gość gość
Witaj ja mieszkam za granicą i jestem zdania, że drugiej połówki należy szukać tam gdzie płaci się rachunki. Wynajmowałem mieszkanie w PL 2 x żona polka. Wyjechałem do Tajlandii - Tajka. Teraz wynająłem mieszkanie w DE flirtuje z Niemką - wg. mnie to logiczne.. http://pozyczka-bez-zaswiadczen.pl/post/pracujac_w_niemczech_czy_sciagna_mi_dlugi_z_polski

Gość gość
ja tak samo, męża - tak, dzieci - nie.

Gość gość
32 lata, nie dresias, nie łysa pała, w miarę normalny, beż złych nałogów, zaradny czyli nikogo nie muszę się prosić o pomoc, i niestety też ciężko mi poznać jakąś normalną kobietę bo wszystkie po zawodówkach i myślą, że są jakieś z******te a po co mi jakaś idiotka

Gość gość
dresiaz, bez balastu