Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLeniwa_Ona

Gdzie na weekend na narty?

Polecane posty

Gość gośćLeniwa_Ona

Gdzie polecacie wybrać się na narty na weekend? Mieszkam w łódzkim.

Gość gość
czechy,słowacja.

Gość gośćleniwa_ona
A może coś w Polsce? z rodzinką? i jakie macie pomysły na przetransportowanie rodzinki i sprzętu bez większych inwestycji typu większe auto?

Gość gość
Co transportu to poza zakupem nowego auta rozwiązanie jest tylko jedno - wypożyczenie takiego w Panku:)

Gość Nikonxx
Dla mnie idealnym miejscem jest Austria i Alpy.Co najlepsze, że ceny są porównywalne do tych w Polsce czy Słowacji. Mieszkam niedaleko Wisły, a na narty jednak wypieram ten kierunek. Myślę też o Włoszech! A jeśli jeszcze nie macie skompletowanego sprzętu narciarskiego i odzieży to na http://sportmix.pl/reusch/zima-reusch/rekawice-zimowe/ mają teraz bardzo ciekawą promocję na rękawiczki i inne akcesoria narciarskie- markowe.

Gość gość
Ja się wybieram w tym roku z rodzinka w Alpy. Mamy już wszystko dobrane, zakwaterowanie, dojazd, nowe sportowe stroje zimowe z http://cerrotorre24.pl/, już odliczamy dni :)

Gość nareeew
Jeśli na narty to tylko do Wisły i do Nowej Osady. Warunki palce lizać. Co do wypożyczalni to się parę znajdzie. Ja mam dobre doświadczenia z obsługą w sieciówce Wintergroup. Nie trzeba było dowodu zostawiać w zastaw, co jest bardzo dobre. Spóźniłem się z oddaniem sprzętu i też mi nie robili problemów z tego tytułu. Polecam! Mają swój portal – www.wypozyczalnia-wisla.pl . Jest pełny cennik do podejrzenia.