Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test czy widzicie druga kreskę ? foto

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę napiszcie czy Wy cos widzicie ? To jak ledwo widoczny cień ... Nie wiem czy sie cieszyć dzis apteki juz zamknięte a ja tak chciałabym wiedzieć, poczęcie byłoby 19 grudnia okres sie spóźnia dwa dni ... Tak bym chciała ... http://fotowrzut.pl/5I2HZ024R2

Gość gość
wydaje mi sie, ze w tej sytuacji druga kreska bylaby bardzo dobrze widoczna. ja cos tam widze, ale sama nie wiem czy to zludzenie.

Gość gość
Dokładnie czy to aby nie złudzenie :(((

Gość gość
Ja tam nie widze zadnej kreski. Jednak taki test o niczym nie swiadczy, potwierdz swoje przypuszczenia badaniem z krwi.

Gość gość
a co to za test autorko?

Gość gość
Myske ze to.druga kreska ja tak.mialam.i na kilku testach a np po 15 min byla.wtrazna powtorzylam.test za pare dni i byla dobrze widoczna a teraz jestem w 22 tc .. powodzenia

Gość gość
Mi sie wydaje ze jest

Gość gość
Oglądałam niedawno program O matko! i tam prowadząca mówiła, że nawet najjaśniejsza kreska oznacza ciążę. A ja widzę bardzo jasną kreskę

Gość gość
Chyba jest

Gość gość
Ktos jeszcze wyrazi swoja opinie? Bardzo prosze

Gość gość
Dziękuje kochane !!! Test marki Facelle z rossmana pierwszy raz kupiłam ..

Gość gość
Bedzie dzidzia!!! Mialam tak samo!!! :)

Gość gość
też tak miałam. teraz moje 5-cio miesięczne szczęście się do mnie uśmiecha :) powodzenia :)

Gość gość
Droga autorko na chwile radości jeszcze zaczekaj do momentu powtórzenia testu. Z własnego doświadczenia mogę Ci jednak napisać ze dokładnie tak samo wyglądał.moj test ciążowy Jak zrobilam pierwszy był. ledwo co widoczny cień cienia o to jeszcze jak się test pod. światło wzięło Na drugi. dzień powtórzyła. i kreska była słabo widoczna a dopiero trzeciego dnia widocznie wyraźna Miałam. cykle.25-28 dni pierwszy test robiłam 28 dnia cyklu.

Gość MartynaGpl
Jeśli się udało: Jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś o przebiegu ciąży, porodzie i wczesnym macierzyństwie zajrzyj na blog: www.MartynaG.pl Matka, żona i pani domu w jednym!

Gość gość
ja tam nic nie widzę

Gość gość
Ja mam cykle 26 dniowe, pierwszy test robiłam po południu w 22 dc i druga kreska wyszła blada ale bardzo dobrze widoczna. Teraz córka ma 3 lata. W twoim przypadku sama nie wiem czy jest kreska, coś przerśwituje na pewno ale nie wiem czy to to. Życzę cierpliwości i powodzenia

Gość gość
Problem w tym że to nie jest blada kreska tylko naprawdę bardzo dobrze trzeba się przyjrzeć żeby jakiś prześwit zobaczyc. Kup jutro w Rossmannie nowy test, może będzie coś więcej widać.

Gość gość
ja widze kreskę jasną, jest

Gość szczesliwa mamuska
Robiąc swój test wyszła mi tylko jedna kreseczka wyzuciłam od razu do kosza , po paru minutach cos nie dawalo mi spokoju poszłam sprawdzić jeszcze raz wtedy było jak u ciebie delikatnie pod światłem było co kolwiek widać ....delikatna kreseczkę po dwóch dniach u lekarza okazało się że jest dzidziuś :) Więc pewna jestem że test wyszedł pozytywnie :) POZDRAWIAM

Gość gość
Coś tam jest:)

Gość gość
Tez miałam taką sytuację. Zrobiłam drugi test innej firmy i negatywny. Po 3 dniach juz widoczna druga kreska :)