Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero 1,5 roku razem a ON unika czułosci

Polecane posty

Gość gość

Co to będzie dalej? Nie wiem czemu, ale on nie uznaje wcale czułości w związku. Mieszkamy razem i nie ma mowy ani o pocałunkach, ani przytulaniu, ani głupich całusach w ciągu całego dnia.

Gość gość
Ja przez to tracę ochotę na seks a poza tym czuję się nieszczęsliwa. Twierdzi że mnie bardzo kocha ale ja tego nie czuję przez to, przez takie traktowanie. Czuję się jak jego koleżanka, współlokatorka a nie kobieta. Mówiłam mu że to mnie boli ale nic to nie zmieniło.

Gość gość
Czy można być szczęśliwym w takim związku z takim nietykalskim facetem?

Gość gość
Nie można. Brak codziennych pocałunków może świadczyć o tym , że mężczyzna zaznacza swoją granicę intymności. Ja odbieram to, że druga osoba jest nadmiernie wrażliwa na ciało drugiego człowieka, ma kompleksy w postaci " obrzydliwości".

Gość gość
No właśnie, martwi mnie to bo jesteśmy w krótkim związku a wydaje mi się jakbyśmy byli ze sobą 10 lat. Nie jestem jakąs przylepą, no ale żeby ze swoim facetem nie przytulać się i nie pocałować raz dziennie? Głupiego całusa nawet w czółko od niego nie dostanę. Ja przez ten czas całowałam go i przytulałam ale on to robił jakoś niechętnie więc przetałam. Odkąd przestałam nie całujemy się i nie przytulamy.

Gość gość
Raz się poryczałam i mu wykrzyczałam ze pewnie mnie nie kocha i dlatego tak się zachowuje. Powiedział że kocha ponad wszytsko i żebym nie gadała głupot.

Gość gość
Bo mezczyzni nie lubia czulosci ,przytulania itd. robia to tylko dlatego,ze inaczej nie bedzie seksu. Najbardziej lubia odrazu do rzeczy ,bez zadnych ceregieli , bez starania sie ,nawet bez rozbierania sie, tylko odkrywajac ta potrzebna czesc. Dlatego mezczyzni lubia korzystac z uslug prostytutek bo tam nie potrzeba tych zbednych staran i odrazu mozna miec to o co facetowi chodzi. Odstaw go i nie chciej z nim seksu , powiedz mu ,ze nie masz na niego ochoty i moze on to przemysli i zacznie sie starac a jak nie to mu podziekuj ;)

Gość gość
Oni chyba naoglądali się za dużo p****li, tam traktuje się kobiety w taki sposób, zero pocałunków i czułosci

Gość gość
23:33 Nie mogę się zgodzić z Tobą, mój były facet uwielbiał się przytulać i całować. Nigdy mi tego nie brakowało. A tu taki zonk , dziwnie się z tym czuję i nie potrafie tak funkcjonować.

Gość gość
Twoj byly facet uwielbial sie przytulac bo bylas dla niego wazna i robil to dla ciebie ,zeby ci bylo z nim dobrze :) Ten obecny mysli tylko o sobie i wlasnej przyjemnosci :(

Gość gość
Ale jak można nie lubic się całować i przytulać> Ja tego nie rozumiem:-( jeszcze zrozumiałabym gdybyśmy byli ze sobą 5 lat, ale my jesteśmy w świeżym związku

Gość gość
na co ci facet, który nie sprawia, że czujesz się kochana? u mnie siedzenie na kolanach, całowanie, przytulanie, patrzenie w oczy to przyjemność dla obojga, nie zaś nie dla psa kiełbasa :O

Gość gość
z żonatym?tfuuuuuuu

Gość gość
Gdyby mnie facet nie przytulal i nie calowal to i zadnego seksu by nie bylo bo wcale nie miala bym na niego ochoty .

Gość gość
No właśnie ja nie czuję się przez to kochana, a seks? Mam coraz mniejszą ochotę:-( On oczywiście zdziwiony że nie mam ochoty i zaczyna mieć do mnie pretensje, no ale jak ja mogę mieć ochotę jak on przypomina sobie o mnie w łózku. Poza tym seks z nim tez nigdy nie jest jakiś romantyczny i czuły:-(

Gość gość
Sama widzisz ,ze jego nie interesuje co ty czujesz :( on zaspokaja tylko wlasne potrzeby .

Gość gość
powiedz mu bezpośrednio, że u kobiety seks zaczyna się w głowie i nie czujesz pożądania do kogoś, kto nie lubi czułości. jeśli będziesz tylko jęczeć, zamiast działać, to nic się nie zmieni, rozumiesz?

Gość gość
Nic sie nie zmieni bo on cie nie kocha ,jest mu z toba wygodnie bo ma darmowy seks .

Gość gość
On twierdzi że kocha mnie nad życie i to jest dla mnie dziwne. Bo ja też czuję się nie kochana i wydaje mi się że być może on mnie nie kocha i dlatego tak się zachowuje. Dla mnie nie do pomyślenia jest to żeby nie mieć ochoty na przytulania i pocałunki w tak świeżym związku.

Gość gość
No to odstaw go , powiedz ,ze narazie nie bedzie seksu i zobaczysz czy on cie rzeczywiscie cie tak bardzo kocha :D

Gość gość
jesteście 1,5 roku razem i nagle teraz przeszkadzają ci takie podstawowe rzeczy? a może po prostu marudzisz?

Gość gość
autorka należy do tego rodzaju kobiet, które wyżalą się na forum, ale zamiast coś zrobić, to będą siedzieć cicho i płakać :) jeżeli chcesz coś zmienić, dziewczyno, to rusz tyłek!

Gość gość
a co jeśli on tego nie lubi, chcesz żeby się męczył żeby ciebie uszczęśliwić a ty zgodziłabyś się na sex analny mimo że to by cię obrzydzało

Gość gość
Jezeli on tego nie lubi to niech sobie takiej poszuka ,ktora tez tego nie lubi. seks analny jest obrzydliwy 😠 DUPA jest od SRANIA

Gość Era4
najlepsze jest to ze wy sie staracie i tlumaczycie autorce ze ma wybór zeby odstawiła go i nie dawała mu tylko tego co on chce a zeby pomyslal o niej, a ona i tak wam napisze w kolejnych postach ze go kocha i nie zrobi mu tego hahahah

Gość gość
Ona moze zrobic jak chce bo to jej zycie i ona sama decyduje i nikomu nic do tego ;)

Gość gość
Ja mysle ze ona go odstawi bo nie czuje sie kochana i na seks z nim tez juz niema checi 💤

Gość gość
Jestem facetem i nie wyobrażam sobie aby nie okazywać czułości, mam problem z mówieniem o uczuciach, ale przytulanie, buziaki, trzymanie za rączkę podczas spacerów, to podstawa... dotyk uspokaja i cementuje związek.

Gość gość
Fajny facet z ciebie ❤️

Gość gość
A czemu rozstalas sie z bylym skoro byl taki czuły?