Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nierówne piersi

Polecane posty

Gość gość

Mam 16lat i odkad pamietam zawsze mialam problem z nierownymi piersiami. Czytalam wiele razy, ze u kazdej kobiety jest jakas roznica i zaczelam sie zastanawiac czy sa tez takie przypadki jak moje i czy da sie je zwalczyc... Na poczatku byla to niewielka roznica ale odkad poszlam do gimnazjum to zaczelo byc coraz bardziej widoczne. Od prawie dwoch lat nosze stanik o rozmiarze A75. Boje sie zmienic rozmiar poniewaz lewa piers w tym staniku co mam teraz wylewa sie a prawa topi sie w niej. Na moje oko lewa piers to miseczka B a prawa A albo i nawet AA. Nigdy nie mialam odwagi wypychac se prawej piersi. Unikam ubran z duzym dekoltem i obcislych. Chcialabym to bardzo zmienic ale czy to jest mozliwe? Myslalam nad tym by schudnac albo przytyc chociaz troche sie boje obu opcji ale na prawde mam juz tego dosyc. Od trzech lat nie bylam prez to na plazy bo sie wstydze. Zadna kobieta w mojej rodzinie nie ma tak bardzi asymetrycznych piersi nawet te, ktore nie sa po ciazy. Pomozcie mi.

Gość gość
To wszystko zupelnie normalne. Takie roznice sa bardzo czeste. Zmiana wagi nie pomoze, albo sie zaakceptujesz albo operacja plastyczna.

no operacja piersi jest jakimś rozwiązaniem ...jeżeli chciałabyś mieć np jeszcze podniesione i większe troszkę :) ale jeżeli rożnica nie jest wielka to nie wiem....moze aż tak żle nie jest:) ja jestem po operacji, miałam nierówne piersi (jeżeli można było je tak nazwać) ale głównie chciałam mieć po prostu większe:)

Gość gość
... też mam takie ;) ( lewa mniejsza) pewnie jak 99 % kobiet Byłam w sklepie z bielizną gdzie brafitterka pomogła dobrać mi odpowiedni biustonosz i jest prawie idealnie On mówi że są piękne ;) i na pewno tak jest :D pozdr 🌻

Gość gość
nnn