Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomelooo

Mam 187 wzrostu...i 14 lat

Polecane posty

Wiem, że to forum jest dla starszych kobiet ale nie mam już gdzie szukac porady. Jak juz wspomnialam w tytule mam 187 wzrostu i dopiero 14 lat. Ten wzrost odbiera mi całą radość życia, gdy stoję w autobusie-nawet od dorosłych facetów jestem wyższa, w szkole to istne piekło, codziennie słyszę nieprzyjemne komentarze dot. mojego wzrostu. Straciłam całą chęć do życia, nigdzie nie wychodze i z nikim sie nie spotykam. Moi rodzice mówią że przestanę rosnąć, choć mówili już tak pare lat temu...(mama ma 188 wzrostu a tata 192) . Bardzo proszę kogoś o radę co mam robić.

Nie przejmuj się są chłopacy wyżsi od Ciebie lub twojego wzrostu. Nawet gwiazdy z telewizji czasem są, że kobieta jest wyższa:) Nie przejmuj się tym:))))

Gość gość
Nic nie mozesz zrobic raczej. Z czasem zaakceptujesz siebie. Plusem jest to, ze na bank masz bardzo dlugie nogi i pewnie bedziesz szczupla.

Gość gość
bedziesz jak Gothard grac w NBA ale jeszcze musisz sie troche uczyc a potem wyjedziesz do USA :):):)

Sądze że z wagą też jest coś nie tak, waże 52 kg. No i strasznie się garbie

Gość gość
Ja mam w klasie dziewczynę która ma 190 cm i nikt nie rzuca pod jej adresem żadnych nieprzyjemnych komentarzy , natomiast ja jak byłam w podstawówce i gimanzjum to byłam jedną z najwyższych dziewczyn i niestety dużo przykrości mnie spotykało ze strony "kochanych rówieśników " ( niedojrzałe dzieciaki , które same mają mnóstwo kompleksów i wyżywaja sie na innych , w sumie to tylko niskie chłopaki mi dokuczały , karły) Jak poszłam do licem to przestałam rosnąc i teraz jestem jedną z najniższych dziewczyn w klasie. Nie przejmuj się , wysokie dziewczyny są nieziemskie , według mnie to super wygląda jak dziewczyna ma mega długie nogi , po prostu sa śliczne , do tego dużo rzeczy na nich leży lepiej niż na niskich dziewczynach. I w przyszłości będziesz mogła zrobić dużo pożytku ze swojego wzrostu np. w modelingu , fotomodelingu , reklamach , filmach , na wybiegach. Pozdrawiam i życze wszystkim miłego wieczoru : )

Gość gość
Uma Thurman ma 183 cm , Otylia Jędrzejcza 187 cm , Monica Bellucci 178 cm , Michelle Buswell 185 cm , i wiele , wiele innych pieknych kobiet :)

Gość gość
Wysoka jesteś to prawda,ale nie ma się co załamywać :) Może za kilka lat spojrzysz na to inaczej

Gość gość
Wow, ale laska z Ciebie będzie! Nie masz co się przejmować tymi debilami, bo sami mają kompleksy, wiem coś o tym bo sam byłem prześladowany jak byłem w twoim wieku.

Gość gość
Polecicie mi jakiś fajny film lub serial podobny do "True blood " ?

Gość gość
Pokaż zdjęcie!

Gość gość
Daj swoje namiary.

Gość gość
lubię take dziewczyny

Gość gość
Myślę, że twoja mama ma rację i już specjalnie dużo ci nie przybędzie. Tak czy siak jest to cecha przez którą się wyróżniasz, jesteś inna, ale w żaden sposób gorsza. Jak widzisz wielu ludzi fascynuje uroda wysokich kobiet. Jest to cecha z której można zrobić atut w modelingu bądź w niektórych dyscyplinach sportowych. W szkole możesz odpowiadać, że każde pokolenie jest wyższe, a ty jesteś taka wysoka bo jesteś podróżnikiem w czasie i jak będą mili to dasz im wyniki lotto ;) chodzi mi o poczucie humoru, bo nie ma nic gorszego niż martwienie się sytuacją, bo jak ludzie widzą że cię to rusza to jeszcze bardziej pozwalają sobie na dogryzanie tobie.

Dzieki wszystkim za mega mile słowa! :D niedługo ide na mierzenie i zobaczę czy wciąż tyle samo będzie. Mam taką nadzieję. Ps. Po co gościowi na gorze moje zdjęcia i namiary ;-;

Gość radeczek
i po co kretyni pocieszacie tę biedną dziewczyne zamiast napisać jej prawde !? WY nawet ślepego byście pocieszali idioci że jest OK i niewiele traci itp. JA PI'ERDOLE ! a prawda jest brutalna i bolesna, że jak nic dalej z tym nie zrobi to będzie rosnąć i rosnąć i napewno będzie mieć ponad 2 metry NA PEWNO ! patrząc po rodzicach i na jej wiek ! ale WY piszecie farmazony BO WAS TO NIE DOTYCZY i nie jesteście lekarzami I HU'JA widzieliście i hu'ja wiecie debile z kafeterii. Dziewczyno ! to ostatni dzwonek żeby coś z tym zrobić jak nie chcesz mieć ponad 2 metry, bo człowiek rośnie nawet do 23 roku życia ! IDŹ DO LEKARZA ! KONIECZNIE ! ! ! !

Gość radeczek
spójrzcie na nierzyjącą już Małgorzate Dydek, autorka "skończy" tak jak ona, musisz zacząć przyjmować jakieś leki hamujące ten wzrost bo będziesz nieszczęśliwa do końca życia ! TO OSTATNI DZWONEK ! ! ! ! !

Gość radeczek
* nieżyjącą

Gość gość
dokładnie tak radek, ale przecież DLA NICH 2 metry to żaden problem...

Gość gość
Polecam Ci zgłosić się do agencji modelingowej. Masz ogromne szanse skoro sytuacja wyglada tak jak piszesz. Najbardziej polecam Fuku Models w Warszawie.