Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jebał to pies!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Kurwa do chuja mam juz dosyc pracuje na budowie za 2000zl a jak przyjdzie jebana zima to mam przejebane bo nie ma pracy i kurwa dostaje do głowy w tym jebanym państwie polska jeżeli można to nazwać państwem nie da sie normalnie żyć mieszkam z rodzicami pod jednym dachem a kurwa nie stac mnie na wynajem mieszkania czemu tak tu jest chujowo chciał bym zobaczyć np. Tuska postawionego w takiej sytuacji że musi zapierdalać jak wół za 2000zl jak on by się zachował w takiej sytuacji moje najczestsze jedzenie to bigosówka jak ktoś nie wie co to, bigosówka to takie odpady wędlin których juz sie nie da pokroić na krajalnicy idź do chuja

Gość gość
to jedź stąd złamasie

Gość gość
Nie umiem ani niemieckiego ani angielskiego to gdzie mam jechać? złamasie

Gość gość
Mój by nie jebał :-)

Gość gość
z tego wszystkiego to mu by sie nawet jebać odechciało

Gość gość
Smutne to, nie każdy ma warunki żeby dojść do pracy powiedzmy na poziomie 6k na rękę, która umożliwia jako-takie planowanie przyszłości. Polska to drożyzna. Ludzie zarabiający te 2k na rękę też powinni być w stanie żyć na godnym poziomie. Ale nie będzie lepiej, dopóki Polacy będą głosować na PO i PiS, dopóki nasze rządy będą wyprzedawać krajowy majątek i potencjał, zamykać zakłady itd. Dobrobyt występuje w państwach, które produkują i sprzedają zagranicę, a nie w państwach, które stanowią zaplecze taniej siły roboczej dla koncernów - a takim państwem jest Polska w tej chwili. Wystarczy zobaczyć gdzie Polacy robią zakupy - czy w polskich sklepikach, czy w Lidlu lub Biedronce :) Nie ma Polskich supermarketów (no może Piotr i Paweł to wyjątek, nie orientuję się). LIPA. Ale nie zmieni się to prędko - zbyt wielka nagonka na Korwina, jedynego który może to bydło popędzić.

Gość gość
spierdzialam sie

Gość gość
ciekawe czy jak by komuna teraz powróciła i nasz rzad by sie postarał aby polska produkowała własne produkty samochody polskie czy tam AGD i RTV czy by sie polepszyło niektórzy sobie chwalą komune kupujcie w polo market bo jest polski biedronki nie nawidze

Gość gość
ja jako kobieta nie dobijam 2000, znaczy tak normalnie, trzeba kombinować i taka suma to wyłącznie na papierze, chory kraj, zgadzam się z tobą, ale ciupam ten grosz do grosza i spierniczam stąd, nie ma mnie kto ściągnąć niestety, ani pomóc na obcej ziemi, ale to nic, bo wiem, że dam sobie radę i jak nie drzwiami to oknem i jaka satysfakcja jak mi się uda coś samej osiągnąć :) Polecam autorze, było, jest i będzie bagno w naszym kraju, zaciśnij zęby i jeśli faktycznie tak ci źle, to przemyśl za i przeciw i również próbuj swoich sił, bo tu się niczego nie dorobimy bez znajomości.

Gość gość
gdzieś czytałem ze dopiero w 2060r. ma sie poprawic w polsce to bede mial 70 lat Polska to kraj cierpielników

Gość gość
Wrocilem ze smietnika zwanego uk po 4 latach i g.... sie dorobilem. Teraz siedze bez znajomych i nie wiem co z soba poczac. Anit tu ani tam. Siedze u starych od miecha i zastanawiam sie jak zyc dalej. Prace z przedzialu 1600-2000 tys. Jestem juz po 30stce :/

Gość gość
c*****wa

Gość gość
Polacy to debile które się sami wykończą na tych zachodach

Gość radek 30 lat
doskonale Was rozumiem towarzysze niedoli, też jestem przegrywem życiowym nie z własnej winy, a przynajmniej tak mi się wydaje że nie do końca z własnej, może założymy jakąś organizację ludzi wkur^wionych tym wszystkim i pojedziemy pod sejm głodować ? może się nami zainteresuje jakaś telewizja to im wtedy powiemy to wszystko co wypisujemy tu na kafe

Gość gość
gość dziś Wrocilem ze smietnika zwanego uk po 4 latach i g.... sie dorobilem. Teraz siedze bez znajomych i nie wiem co z soba poczac. Anit tu ani tam. Siedze u starych od miecha i zastanawiam sie jak zyc dalej. Prace z przedzialu 1600-2000 tys. Jestem juz po 30stce :/ X Eee tam. Spłodź dzieciaka, albo kilka, ożeń się i żyj metodą "jakoś to będzie". Większość tak żyje ty też możesz.

Gość gość
Na zachodzie to kokosy sie juz skonczyly,przynajmniej w eurokolchozie.

Gość gość
ups ... przeczytalam penis......cos nie tak :D

Gość gość
radek 30 tak odp*******y cos wyj***c ten sejm w p**du

Gość Awaria2404
A ja jakoś daje rade żyć i funkcjonować, mimo że nie zarabiam kokosów, bo 3300 PLN na reke w Warszawie to nie tak dużo, zwłaszcza że 1000 idzie na kredyt za M2. Ale nie moge powiedziec że czegos mi brakuje, moge isc kupic sobie ciuch, wyjsc do knajpy, kina czy na basen. Nie pale, nie pije wiec nie marnuje kasy na używki. Mam autko, ale na co dzień poruszam sie metrem. Czynsz na szczescie tylko 400zł. Jeśli musze - lecze sie prywatnie, co rocznie wychodzi pare stówek. I ok. 500zł miesiecznie moge jeszcze odłożyć. Nie wiem co ludzie robia z pieniedzmi ze ciagle ich nie maja. Moi znajomi w pracy też wiecznie bez grosza przy duszy a zarabiamy podobnie...

Gość radek do gość z 03 20
no ja robię bombe właśnie w piwnicy i dlatego nie śpię

Gość gość
jakaś bazooka by sie przydała

Gość radek 30 lat
mam kontakty z Al-Kaidą, mogę załatwić

Gość gość
zgłaszam na policje

Gość gość
"mamy tradycje jebać policje" JP CHWDP

Gość gość
Do bani wszystko