Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z chłopakiem dwa lata i jeszcze nie uprawialiśmy seksu

Polecane posty

Gość gość

Ze względu na wiek - mam 18, on 19 lat, oboje uważamy że to zbyt wcześnie. Kochamy się, coraz bardziej poznajemy, ale oboje też walczymy o czystość. Ostatnio jednak czytałam wypowiedzi różnych mężczyzn, że chłopak długo nie wytrzyma i musi zadowalać się sam. Zdania nie zmienię, nadal nie jestem gotowa i nie spieszy mi się specjalnie, jednak chciałabym usłyszeć, szczególnie od strony męskiej, wasze zdanie na tan temat. Czy jest możliwe, żeby chłopak tak długo się wstrzymywał? Czy naprawdę "im dluzej z tym zwlekasz tym bardziej jest sfrustrowany i albo bedzie meczyc sie sam albo kiedys nie wytrzyma i zrobi to z inna"? Nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Jesli Cię kocha to zaczeka jak długo zechcesz... ale będzie robił to sam co jest jak najbardziej normalne.

Gość gość
A mi się wydaje że z waszego związku i tak nic nie wyjdzie, to jest nie do pomyślenia, aby z kimś być, kochać go i nie czuć do tej osoby pożądania, jak po 2 latach bycia razem nie macie na siebie ochoty, to najprawdopodobniej nigdy tego nie zrobicie, bo zanim do tego dojdzie, ty już będziesz mieć innego faceta, a on inną dziewczynę.

Gość gość
Na pewno zadowala się sam, ale skoro nadal się kochacie po takim czasie to cieszę się, że są jeszcze takie związki:))) mam nadzieję, że nie jesteście jedynymi młodymi, którzy mają tak poukładane w głowie. Pozdrawiam

Gość gość
Ale na tym polega chyba walka o czystość? Odrzucanie pokus, które nieraz miały miejsce, a im większą jest On dla mnie tajemnicą, tym bardziej Go pożądam. Z tym że wiem co jest teraz dla mnie ważne i jakie mogą być tego konsekwencje, dlatego za każdym razem, kiedy się zatracamy we własnej cielesności, któreś z nas na szczęście odzyskuje zdrowy rozsądek i dlatego do niczego poważnego nie doszło. Przez dwa lata zdążał wymężnieć i widzę zmiany z dnia na dzień... Coraz bardziej pożądam Jego męskości, ale uczę się też z tym walczyć. Mamy swoje zasady

Gość gość
Znałem taką co 2 lata też żyła z chłopakiem bez seksu, potem na jakiejś imprezie poznała innego i tego samego dnia z nim się bzyknęła, bo tak się nim zauroczyła :) Też wiele gadała o czystości, zasadach i innych d**erelach, a jak widać najzwyczajniej w świecie facet z którym była jej nie kręcił. A co do was i twojego chłopaka, jeśli jest prawiczkiem to da sobie radę, nie wie co to seks, więc i z 5 lat może jeszcze czekać, ale jak pozna smak seksu, to w życiu tyle czasu nie wytrzyma :)

Gość gość
A mi sie wydaje ze ty chora jestes moze jajniki albo pod beretem cos nie tak i jak chcesz siusiu to dalej sie mamusi pytasz czy mozesz biedne te polskie dzieci .

nie mam nic do powiedzenia w tym temacie ale po prostu musiałem sie wypowiedzieć

Gość gość
Cos z toba nie tak moja droga. Nie pozadasz osoby, ktora kochasz? Czyli uklad jest typu brat siostra. Nic z tego nie bedzie. Jeszcze masz nasrane w glowie, skoro uwazasz seks za cos brudnego. To jest wyraz uczuc i bliskosci miedzy ludzmi. Szkoda, ze jestes taka mloda dewotka.

Gość gość
Tak trzymaj, nie rob niczego wbrew sobie .Nie wszyscy sa zepsuci do cna i zaczynaja sie seksic jako dzieci. Na zepsucie przyjdzie pora;)

Gość gość
gameover dziś "nie mam nic do powiedzenia w tym temacie ale po prostu musiałem sie wypowiedzieć " x To było mocne.

Gość gość
To nie porownanie tylko smutna prawda. Mlodzi ludzie nie maja zasad i szacunku do swojego ciala.Zaczynaja coraz wczesniej i traktuja to ja zabawe. Nastepstwem tego beda problemy z seksem w zyciu dojrzalym nie mowiac juz o doraznych skutkach. Autorka chce swiadomie decydowac i to bardzo dobrze o niej swiadczy.

Gość gość 777
Autorko postu!! Jeśli facet naprawdę cię kocha to zaczeka tyle ile będzie trzeba. Właśnie jego czekanie na to jak będziesz gotowa jest oznaką prawdziwych uczuc do ciebie. Tylko pozazdrościc tak dobranej pary. Wiem to sam po sobie!! Sam czekałem prawie 2 lata zanim moja pierwsza dziewczyna zdecydowała się na współżycie. Zarówno Ja jaki Ona kochaliśmy się po raz pierwszy. W tym wyjątkowym dniu mogliśmy pozwolic sobie na wszystko. Kochaliśmy się bez zabespieczenia i do końca. To było cudowne uczucie móc zakończyc w jej gorącym wnętrzu. Naprawdę dla takiej chwili warto czekac!!

Gość gość
dwa lata przyjemności psu w duuupe,szkoda życia

Gość gość 777
Dla egoistów i Erotomanów czy Nimfomanek życia szkoda. Lecz nie dla takich dla których liczą się prawdziwe uczucia.

Gość gość
Aha, czyli jak ludzie się naprawdę kochają, to nie uprawiają seksu :P

Gość gość 777
Uprawiają ale z miłości i uczuc jakie ich łączą A zdecydowana większośc dzisiejszej młodzieży. Idzie do łóżka miesiącu tygodniu a nawet w tym samym dniu.

Gość gość
777 racja :)

Gość gość
No i? Ja poszedłem z dziewczyną do łóżka po miesiącu, bo wiedziałem że to ta odpowiednia i jestem z nią już 4 rok i nie zamierzam wymieniać na inną, więc jak ludzie się kochają, to chcą po prostu być blisko siebie, a nigdy dwoje ludzi nie będzie tak blisko ze sobą, jak właśnie podczas kochania się.

Gość gość 777
Owszem masz rację!! Lecz musisz wziąśc pod uwagę To że każda kobieta jest inna. Jedna jest gotowa już po miesiącu inna bo kwartale. lub 6 miesiącach.

Gość gość
Ja to rozumiem, ale 2 lata? Jeśli po 2 latach nie jest tego pewna czy chce, czy nie, to chyba coś jednak jest nie tak? Równie dobrze mogą czekać z tym jeszcze i 5 lat, ale skoro się tak kochają, to po co czekać?

Gość gość 777
My na naszym pierwszym współżyciu pozwoliliśmy sobie na wszystko. Tak jak napisałem wcześniej. Pierwszy sex dwojga ludzi pierwsze zakończenie we wnętrzu kobiety. Tego doznania chyba nie doznaliście. A my tak!! Takie doznania można miec tylko raz w życiu.

Gość gość
To jak kto odbiera doznania, zależy od jego podejścia do tych spraw, jak ktoś traktuje seks jak sport, to doznania będą czysto fizyczne, a jak ktoś robi to z kimś kogo kocha, to dojdą do tego doznania emocjonalne.