Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość qazwsxea

Bóle podbrzusza, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość qazwsxea

Witam, mam pewien problem i bardzo prosilabym o radę. Około 4 dni po zakończeniu miesiączki zaczęło boleć mnie podbrzusze i jajniki (czasami prawy, czasami lewy, a czasem oba). Nie boli mnie przez cały czas, ale bardzo często. Mam wtedy wrażenie jakbym miała zaraz dostać okres (pobolewanie jest podobne do tego przed miesiączką), a przecież to niemożliwe. Najczęściej nie jest to silne, ale dwa razy było tak mocne, że utrudniało mi to chodzenie i promieniowało do nogi.. Przypuszczałam, że to jajeczkowanie, ale ból utrzymywał się przez ponad tydzień. Dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa i Pani doktor po przeprowadzeniu badań i zrobieniu usg stwierdziła zapalenie pochwy i przepisała mi czopki Vegantalgin. Na internecie przeczytałam, że są to czopki przeciwbólowe. Trochę też nie rozumiem diagnozy Pani doktor, ponieważ nie posiadam objawow zapalenia (nic mnie nie piecze, nie mam nieprzyjemnie pachnących upławów itd.), jedyne co mam to ten ból brzucha. Odczuwam też jakby delikatny ucisk na pęcherz (ale może mi się już z tego wszystkiego wydaje ;( ). Ogólnie podczas wizyty Pani ginekolog potraktowała mnie troche lekceważąco i szybko odprawiła do domu.. a ja nadal nie znam powodu moich bóli. Boję się, że jestem na coś chora. Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować