Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saam

filtrowanie wstępne ogólnodostępne

Polecane posty

Dzisiaj szykuję się wcześniej spać .... znaczy do łóżka. Obym tylko nie zboczył z kursu np. przed komputer. Zmęczenie i mała ilość snu daje się we znaki. Oczy chyba najbardziej się buntują. Nawet popołudniowen kawy nie piłem aby nie robić sobie zakłóceń. l l

Tak ,tak ,czesto zachowuje sie jak niepoprawna nastolata ,ale taki moje usposobienie ,raz na gorze ,raz na dole ,czy w dole :-)

no i wreszcie coś widać, był Saam, troszkę mi pomógł. Nie mogłam zostawić za sobą ciemności, bo dostałoby mi się od Daa:D Teraz już znikam, jeszcze raz życząc wszystkim dobrej nocy👄

No to ogladamy ,kazdy swoj ulubiony program :-) To tez juz sie pozegnam na dzis Dobrej nocy Mili 🖐️

Tak Saam ,mialam Tobie rowniez przekazac moje uczucia ,poniewaz mam dzis dzien przekazywania wszem i wobec swoich uczuc ,tak wiec pojde na calosc :-) Kocham Cie Saam ❤️ A teraz jak w piosence 'niech mowia co chca :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
O jak tu milo i romantycznie. Ja tez Was kocham

Dobry wieczór :) o Kocham...jak to łatwo powiedzieć.... kurka wodna ! co Wy wiecie o kochaniu...:) :D o dobranoc kochaniutcy ;)

Kto kocha nie błądzi ..... czy jakoś tak. ❤️ Więc korzystając ze sposobności Zapewniam wszystkich o mej miłości. Miłości to szczera, bez bujanki do każdej topikowej koleżanki. I choć już wypiłem piwka dwa może buziaki ukraść się da. 👄 l l

Gość gość
o proszę jaki kolega kochliwy

Jednak wylądowałem przed komputerem. I choć miałem tylko piosenkę od Zuzi przesłuchać to po niej posiedziałem przy kabaretach. l Niestety maraton jeszcze nie skończony. Jutro też będą goście. Dobrze chociaż że tylko na kawę wpadną. Ciekawe gdzie stoją te maleńkie filiżanki :p :D l dobrej nocy wszystkim :) l kolorowych językowych..... l l

halo wstawać śpiochy !!! :D:P Sama jestem śpioch, bo dziś chyba pobiłam rekord w spaniu :D spałam do 9 40:D jednak nie był to sen całkiem naturalny, wspomogłam się tabsą żonkila:D on o tym nawet nie wie i niech tak zostanie:D Dziś niedziela, dzień leniwy, dla niektórych może być szczęśliwy, ale dla mnie to taki dzień, którego mogłoby nie być :D:P Wiem, wiem, zaraz będziecie mi tu krzesać kołki na głowie:P ale jakoś nie lubię niedzieli. Dzisiejszą może nawet polubię, bo ładne słoneczko oznajmia, że będzie królować na niebie i żadna chmura go nie zmusi do schowania promyków przesyłanych na ziemię, ku pokrzepieniu serc:D Byleby tylko jacyś nowi goście nie stwierdzili, że sokoro tak pięknie to jedziemy ..."na wieś":D:D Sama jeszcze nie piłam kawusi, a teraz zmieniłam sposób parzenia i robię kawę w kawiarce włoskiej, więc to trochę trwa, ale dla Was zaraz tu wyczaruję jakąś piękną aromatyczną kawusię; Zdążyłam już sobie zaparzyć kawkę i zrobić wiele innych czynności zanim zrobiło się widno i teraz mogę wreszcie dokończyć wpis i podać dla Was kawusię o której pisałam powyżej; https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQNUy-iTGVCXWqbLXJMDrUBUozPU3ht8SXx80U1kX7xlCkBbtSd5A zielona też zawita na naszym topikowym stole; http://herbaty-odchudzajace.pl/wp-content/uploads/2014/04/zielona-herbata-g1-1-e1397658057981.jpg no to może jeszcze coś na ząb? http://kobietawielepiej.pl/sites/default/files/propozycje-na-sniadanie.jpg

mamy dziś 27 dzień września imieniny obchodzą, Goja i Wincenty. przysłowie; "straszna jest wrześniowa słota, miarka deszczu, korzec błota"