Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marulek

dziewczyna boi się sexu

Polecane posty

Gość marulek

Witam. Jakiś czas temu kiedy kochalismy sie z dziewczyną na prezerwatywie pojawiła się krew. dziewczyna oczywiście nie jest dziewicą. Później przez kilka dni czuła lekki ból w dole brzycha i miała jakieś plamienie. Nie byliśmy u lekarza i teraz dziewczyna boi się ze mną współżyć, że znów pojawi się to samo. Co mam robić żeby jakoś ją przekonać żeby jednak spróbować znowu??

Gość gość
Nie ma wyjscia, musi isc do lekarza. Jesli wszystko jest ok to przestanie sie bac, a jesli nie jest, to tym bardziej musi sie przebadac. Namow ja na to, nie wolno lekcewazyc zdrowka.

Gość gość
To może być przyczyna często podniecenia czasami sesu.A gdy idziecie do ginekologa to zawsze miałam i mam chłopaka przy sobie nawet gdy bada mi krocze.Nie mamy tajemnic i nie wstydzimy sie na wzajem.Lekarz nie podchodzi do pacjentki wtedy rutynowo lub nawet beztrzelnie bo tacy się trafieją.A nie ma prawa do wyproszenia osoby toważyszacej bo nawet w szpitalu mamy prawo do obecności ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta.Gdy wyprosi musi zapisać w kartotece wyprroszenie i można wttedy wesprzec się nagraniem dochodzi do wypłaty odszkodowania Paccjente za ubezwłasnowolniwnie jej bo decyduje Pacjent nie lekarz o obecności kto,kiedy i gdzie stoi podczas badania.

Gość Marulek
A czy może być tak że ta krew pojawiła sie przez tarcie?? Bo kochaliśmy się wtedy długo, tzn kilka razy i może robiło się tam troche sucho czy coś?? Bo już o tym tez myśleliśmy i dlatego bym chciał jakoś delikatnie jeszcze raz spróbować ale nie wiem jak ją przekonać. Bo ona mówi że chce ale się boi i nie jest gotowa.

Gość gość
By okreslić to powinnaś podać jak dawno byłaś po okresie.Czasami zdarza sie ,że żonak ma podobnie bo z macicy wyciskają się resztki krwi po okresie.Przy badaniu ginekolog powiedział,że to nic takiego gdy nie toważyszy mocny ból.Do tego widziałem jak wziął gienkolog gazik i włożył do cipki i mocno nacisł palcami masując macicę i wyjął z resztkami krwi.Żonka była tydzień po okresie.Ale mówił nam,że może być też czasami przyczyna mięśniaka,którego nie powinno sie usówac ani usówac macicy z jajnikami jak to robia w wiekszości ginekolodzy okaleczając kobietę!Można mięśniaka likwidować ziołami trwa to dość długo lecz nie ma ubocznych skutków!