Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WESELE WRZESIEŃ 2015 co już macie załatwione?

Polecane posty

Gość gość

jw :) boje sie, ze zostawiam wszystko na ostatnia chwile :)

Gość gość
To takie odpowiedzialne ...

Gość gość
Ja mam wesele 13-14 czerwca i mamy juz sale, zespol, fotografa i kamerzystę, ja mam zamowiona sukienkę ale będę ja miała na poczatku maja.

Gość gość
Ja póki co wybrałam salę - http://www.chotynia.pl/ . To ładny dworek, zajmują się organizacją wesel więc tego się nie obawiam. Suknię oczywiście też już mam. :) Szukam jeszcze dobrego fotografa.

Gość gość
Ja mam wesele w lipcu i mam sale, zespol i ksiedza. W styczniu chce znalezc suknie, w lutym/marcu zaproszenia.

Gość osiowa
Ja też jestem w trakcie planowania i właśnie doczytałam na innym forum o kwiatach stabilizowanych - w bukiecie dla panny, miała któraś z was taki bukiecik?

Gość gość
ja mam taki bukiecik. Ślub był rok temu a bukiet dalej stoi - fajna sprawa, bukiet powinien jeszcze stać mi minimum rok i jakoś to zawsze miło popatrzeć na niego, przywołuje miłe wspomnienia :)

Gość osiowa
No właśnie tak sobie też pomyślałam, że mogę dać troszkę więcej za bukiecik, a zachować dodatkowe wspomnienia na aż 2 lata dłużej. Skąd brałaś taki bukiet? Szukam czegoś wyjątkowego, więc potrzebuję na prawdę dobrego sklepu :)

Gość gość
zamawialam przez internet z rose belle :)

Gość osiowa
A nie zniszczył się ten bukiet przy przesyłce? Też chciałam zamówić przez internet bo na miejscu u siebie nie widzę nigdzie sklepu ze stabilizowanymi kwiatami, ale właśnie obawiałam się, że kwiatom coś stanie sie w trakcie transportu

Gość gość
to chyba zależy od sklepu, możliwe że gdzieś są jakieś wpadki, ale zamawiając od nich przeczytałam dużo opinii w internecie zeby właśnie mieć pewność, że nic się nie stanie. w koncu slub bierze sie raz - nie moglam miec zniszczonego bukietu ;) wszystko ok było, nie slyszalam jeszcze zeby w rose belle byly jakies wpadki przy transporcie

Gość gość
O matko co za idiotka:D Osiowa i gość to ta sama osoba, i pisze sama ze sobą:) Naprawde marna reklama!