Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roozczarowana

Zakochać się

Polecane posty

Gość roozczarowana

Czy w dzisiejszych czasach można się jeszcze zakochać tak na prawdę? Czy każdy myśli tylko sex, kasa i dobra zabawa?

Gość kon rafal
Oczwyscie ze nie mozna.

Gość roozczarowana
Jesteś, aż tak bardzo tego pewien?

Gość gość
co za durnowate pytanie, oczywiście że można się zakochać, tak jak w bajce... chemii nie przeskoczysz, jednak od ciebie zależy co z tym zrobisz!

Gość gość
mozna sie zakochac

Gość gość
Jak wierzysz w miłość z bajki to mało życie znasz. Można się zakochać tylko trzeba znaleźć odpowiednią osobę a z tym może być ciężko bo w dzisiejszych czasach ludzie zapominają co jest ważne i żyją chwilą.

Gość gość
Można jestem pewien. Tylko jst ciężko bo większość ludzi prezentuje postawę roszczeniową, ale nie wszyscy:)

Gość pomaranczlala
można

Gość gość
Ja się coraz bardziej nad tym zastanawiam. Jestem blondynką mam 170 cm wzrostu ważę 58kg i zawsze miałam duże powodzenie u facetów. Mam 22 lata i czas po świętach do ostatniego weekendu spędziłam głównie ze znajomymi na imprezach i domówkach, które z reguł omijałam i jedyne z czym się spotkałam to facetami, którzy jak najbardziej flirtują ale zaraz chcą dużo więcej i nie będę ukrywać głównie chodziło o sex, tylko ja nie jestem z tych lasek na jedną noc. W niedziele jak byłam w pubie to spotkałam kolesie, który jako pierwszy nie patrzył na mnie jak na "kolejną do zaliczenia" i było to miłe ale licząc tych wszystkich przez te dni i te tandetne teksty typu "czujesz tą chemię miedzy nami, może sprawdzimy to gdzieś indziej" to jakoś tracę wiarę w prawdziwą miłość opartą na szczerości, zaufaniu, przyjaźni i miłości.