Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ból podbrzusza

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Mam cystę na jajniku i dostałam orgametril na 14 dni. Skończyłam brać, dostałam krawienie 30 grudnia. Obecnie mam 8 dc. I od kilku dni chyba 3 boli mnie podbrzusze. W sumie napadowo tak że czuje przy poruszaniu się, kucaniu itp, ale chyba bolało i boli przy siadaniu, dotyku, ucisku. Na początku zwalałam na palmienia ( okres, krwawienie z odstawienia) Potem jakoś ignorowałam (wiecie od dawna mam problemy i ból nie jest mi obcy) to ale teraz się zastanawiam czy to jest normalne. Nipokoi mnie to, ze boli całe podbrzusze a nie miejsce z cystą a chyba tak bolało raczej. Ból przypomnina trochę owulacyjny ale chyba jest za wszcześnie poza tym innych sympotmów brak. Za kilka dni mam niby wziąć jeszcze jedno opakowanie orgametrilu i nie wiem czy przeczekac i wziąć czy sie niekopoić, czy w ogole nie brać. Wizyta była niedawno, prywatna. Spłuakna jestem a nie mam ubezpiecznia. Może zadzwonić i zapytać lekarza? Nigdy nie dzwoniłam po lekarzach na zasadzie: czy coś tam jest normalne. Doradzcie bo się załamałam. Tyle kasy wydałam w tym miesiacy na lekarzy i miałam nadzieję ze nic się nie wydarzy a tu jeszcze TO.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować